Γιώργος Θαναηλάκης: Οι δυο γάμοι και οι σχέσεις με τα παιδιά του: «Αυτό είναι το καλύτερο deal»
Showbiz

Γιώργος Θαναηλάκης: Οι δυο γάμοι και οι σχέσεις με τα παιδιά του: «Αυτό είναι το καλύτερο deal»

Ο Γιώργος Θαναηλάκης λίγο πριν τον δούμε να παρουσιάζει το Deal που επιστρέφει στον Alpha, μιλάει για όλα

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για τους δυο γιους του αλλά και για τους δυο γάμους του. Πώς γνωρίστηκε με την νυν σύζυγό του;

Deal: Το παιχνίδι θρύλος επιστρέφει και αυτό είναι το trailer!

d4a7b90f-deal.jpg

Ποιο θεωρείς το καλύτερο deal της ζωής σου;

Το γεγονός ότι έχω καταφέρει να έχω καλές σχέσεις με όλους τους δικούς μου ανθρώπους. Έχω παντρευτεί δύο φορές, οπότε καταλαβαίνεις ότι θα ήταν σημαντικό για μένα να έχω καλή σχέση και με την πρώην σύζυγό μου. Και η νυν γυναίκα μου έχει πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά μου και με τους φίλους μου. Γενικά προσπαθώ να μην προκαλώ. Και στη δουλειά μου, επειδή έχω συνδέσει το όνομά μου με τον Ολυμπιακό, ποτέ δεν προκαλώ τους αντιπάλους. Δεν δημιουργώ εντάσεις. Θέλω να υπάρχει καλό κλίμα γύρω μου. Αυτό είναι το καλύτερο deal.

Το διαζύγιό σου ήταν επώδυνο για σένα;

Με την πρώτη μου σύζυγο, η οποία είναι Αγγλίδα και εργαζόταν ως νηπιαγωγός, παντρευτήκαμε όταν ήμουν 22 χρόνων. Χωρίσαμε το 2004 ύστερα από δεκαοκτώ χρόνια γάμου. Δυσκολεύτηκα γιατί υπήρχαν δύο παιδιά. Όμως δεν χωρίσαμε με ένταση. Ήταν ένα βελούδινο διαζύγιο. Και τους γιους μου τους έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα, αφού έμενα κοντά τους έτσι κι αλλιώς. Ο μεγάλος, ο Λάμπρος, τότε ήταν 9 χρόνων και ο μικρός, ο Αλέξανδρος, ήταν 5. Πηγαίναμε βόλτες συχνά, έκαναν μαζί μου διακοπές. Δηλαδή τα παιδιά μου δεν βίωσαν άσχημα το διαζύγιο. Είμαι πάντα δίπλα τόσο σε εκείνα όσο και στη μητέρα τους.

e4fd1cb0-Giwrgos-8anahlakhs.jpg

Με τη νυν σύζυγό σου πού γνωριστήκατε;

Ήμασταν συνάδελφοι. Δούλευα στο γραφείο Τύπου του τωρινού υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη όταν ήταν υφυπουργός Αθλητισμού επί ΠΑΣΟΚ. Η Βέρα, που θέλει να την αποκαλώ «το κορίτσι μου» και όχι «η γυναίκα μου», ήταν γραμματέας του. Γίναμε ζευγάρι μερικά χρόνια μετά τη γνωριμία μας. Είμαστε δεκαέξι χρόνια παντρεμένοι. Όπως λέει και ο κουμπάρος μου, Μηνάς Τσαμόπουλος, με τον οποίο κάναμε επί χρόνια τη ραδιοφωνική εκπομπή Πνίξτε τον φουνταριστό, η μόνη περίοδος που δεν ήμουν παντρεμένος ήταν όταν πήγαινα σχολείο. (Γελάει.)

Είναι επίσημο! Ο Γιώργος Θαναηλάκης θα παρουσιάζει το Deal

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved