Τρουφάκου: Δημοσίευσε το πιο τρυφερό βίντεο  με τον γιο της – Η στιγμή του θηλασμού
Showbiz

Τρουφάκου: Δημοσίευσε το πιο τρυφερό βίντεο με τον γιο της – Η στιγμή του θηλασμού

Υπέροχες στιγμές με τον τριών μηνών γιο της απολαμβάνει η Βασιλική Τρουφάκου.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαιτέρως ξεχωριστό για την ηθοποιό καθώς ήταν το πρώτο με τον μικρούλη της.

Βασιλική Τρουφάκου: Θα λιώσετε! Παιχνίδια με τον γιο της στην πισίνα

vassiliki_troufakou_1723122034_3430118693788915418_1497120428.jpg

Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε στιγμές από την καθημερινότητα μαζί του μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όμως το βίντεο που δημοσίευσε το πρωινό του Σαββάτου (24-08) ήταν το πιο τρυφερό καθώς μοιράστηκε την στιγμή του θηλασμού.

Δες το βίντεο της όμορφης μανούλας αγκαλιά με τον γιο της

Σχετικά με την τηλεοπτική επιστροφή της η Βασιλική Τρουφάκου θα συνεχίσει να είναι στο all star cast της σειράς Ο γιατρός, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στη δεύτερη σεζόν προβολής της και μέσα από ένα μοναδικό βίντεο, έδωσε και spoiler για την ηρωίδα της.

Η ηθοποιός ενσαρκώνει τηλεοπτικά τη γιατρό Σοφία Αλεξανδρή η οποία, όπως είδαμε στον πρώτο κύκλο της αυτοτελούς σειράς, είναι ερωτευμένη με τον Αντρέα η οποία είδε τη ζωή του να διαλύεται μετά από έναν πυροβολισμό στο κεφάλι που του στέρησε μνήμες των τελευταίων δώδεκα χρόνων της ζωής του.

O-Giatros-D.Sigala-K.Markoylakhs-B.Troyfakoy.jpg

Η Σοφία βρισκόταν διακριτικά στο πλευρό του και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να του θυμίσει τη σχέση και τον έρωτά τους, βοηθώντας τον συγχρόνως να ξεπεράσει και όποιο εμπόδιο εμφανιζόταν στον δρόμο του.

Τώρα, η τηλεοπτική Σοφία έρχεται με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Alpha να μας αποκαλύψει όσα θα δούμε να συμβαίνουν στη ζωή της στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Όπως χαρακτηριστικά αποκαλύπτει η ίδια: «Θα δούμε τη ζωή της να διαλύεται και η ίδια να αναλαμβάνει δράση απέναντι στον εαυτό και τη ζωή της και νομίζω τα πηγαίνει πολύ καλά».

Η Βασιλική Τρουφάκου δίνει spoiler για τον Γιατρό: «Θα δούμε τη ζωή της να διαλύεται»

Βασιλική Τρουφάκου: Το πρώτο ταξίδι με τον γιο της

Βασιλική Τρουφάκου: Η εγκυμοσύνη της μέσα από ένα τρυφερό βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved