Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θέλω να κάνω καλύτερη τη σχέση με τον πατέρα μου εκτός γηπέδου»
Showbiz

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θέλω να κάνω καλύτερη τη σχέση με τον πατέρα μου εκτός γηπέδου»

Στο ιταλικό κανάλι Super Tennis παραχώρησε συνέντευξη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο πριν ξεκινήσει τις αναμετρήσεις του στο US Open.

Ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει και την πρόσφατη ρήξη στις σχέσεις με τον προπονητή και πατέρα του, ύστερα από το νέο φραστικό επεισόδιο που είχαν στο γήπεδο και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τη στάση που κράτησε ο ίδιος απέναντι του.

Τσιτσιπάς-Μπαντόσα: Κατέκτησαν τον πρώτο τους τίτλο ως ζευγάρι και το πανηγύρισαν με φιλί στο στόμα

Δείτε το βίντεο:

«Τις περισσότερες φορές δεν είμαι σίγουρος για τις αλλαγές που κάνω στην ομάδα μου. Είναι κάτι δύσκολο και επώδυνο. Όταν κάνω αλλαγές, λειτουργώ με το ένστικτο και συνήθως είναι σωστές. Ένιωσα ότι τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα, κρατούσα μέσα μου πολλά από τα συναισθήματά μου για κάποια πράγματα και δεν μπορούσα να εκφραστώ νωρίτερα», εξομολογείται ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Ήρθε, όμως, η ώρα να κάνω αυτή τη σημαντική αλλαγή στην ομάδα μου. Θέλω πραγματικά να αναπτύξω τη σχέση με τον πατέρα μου και να την κάνω καλύτερη εκτός court. Ένιωσα ότι η πίεση και οι προσδοκίες των τελευταίων ετών στο tour μάς είχαν απομακρύνει και αυτό είναι φυσικό, διότι συνεργάζομαι επαγγελματικά με τον πατέρα μου. Σε κάθε σχέση πατέρα-γιου αυτό μπορεί να φέρει απόσταση αντί για δέσιμο», περιγράφει ο Έλληνας τενίστας.

tsitsipas-pateras.jpg

«Μέχρι τώρα είναι όλα καλά, είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να τον έχω ως πατέρα μου, ενώ μας βοηθάει ο captain της ομάδας Davis Cup σε ρόλο προπονητή τις προσεχείς εβδομάδες. Είναι κάποιος που γνωρίζω καλά και ελπίζω να βγάλει το καλύτερό μου τένις και να εξελιχθούμε μαζί», κατέληξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του.

Τσιτσιπάς: Έχουν υπάρξει στιγμές για τις οποίες δεν είμαστε περήφανοι, όμως...

Ο πρώτος αγώνας του Τσιτσιπά απουσία του πατέρα του - Ο νέος υπηρεσιακός προπονητής στο πλευρό του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved