Σοφία Μανωλάκου: Η επιτυχία της παράστασης «Τέλειοι ξένοι» και το συμβάν που τη σόκαρε
Showbiz

Σοφία Μανωλάκου: Η επιτυχία της παράστασης «Τέλειοι ξένοι» και το συμβάν που τη σόκαρε

Για την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η παράσταση «Τέλειοι ξένοι» αλλά και το περιστατικό που τους σοκάρε όταν μια θεατής λιποθύμησε, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σοφία Μανωλάκου.

Πες μας λίγα λόγια για την παράσταση «Τέλειοι ξένοι» στην οποία πρωταγωνιστείς μαζί με τους Πέτρο Λαγούτη, Γιώργο Χρανιώτη, Χρήστο Σαπουντζή, Κώστα Κάππα, Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ και Μένη Κωνσταντινίδου…

Πρόκειται για ένα ιταλικό έργο του Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου και Πέτρου Λαγούτη παραγωγής των Θεατρικών Επιχειρήσεων Θ. Μαροσούλη. Επτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας σινγκλ, συναντιούνται για δείπνο σ’ ένα σπίτι ένα βράδυ με έκλειψη Σελήνης, όπου παίζουν ένα παιχνίδι όπου όλοι αφήνουν τα κινητά τους εκτεθειμένα σε όλους και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Εκεί αρχίζουν και τα προβλήματα.

Σοφία Μανωλάκου: «Είχα κόμπλεξ, προσπαθούσα να αλλοιώσω τα χαρακτηριστικά μου & να ντύνομαι άσχημα»

TELEIOI-XENOI-PHOTO1.jpg

Με ποια συναισθήματα φεύγει το κοινό από την παράσταση;

Πολλοί έχουν την αίσθηση ότι θα δουν μια κωμωδία που απλά θα γελάσουν και θα διασκεδάσουν. Δεν είναι μόνο αυτό. Σίγουρα θα περάσουν ωραία, αλλά ταυτόχρονα θα προβληματιστούν και θα περάσουν από πολλά συναισθήματα. Είναι ένα τόσο καλογραμμένο έργο και έχει σκηνοθετηθεί με υπέροχο τρόπο που οι θεατές φεύγουν γεμάτοι. Δεν είναι απλά μια κωμωδία που έρχονται να διασκεδάσουν.

m2

Έχεις πληρώσει ποτέ σου το τίμημα της αλήθειας;

Πιο μικρή απέφευγα την αλήθεια, γιατί φοβόμουν να μην πληγωθώ. Πλέον την προτιμώ και συνειδητά κάνω τις επιλογές μου. Το ίδιο το έργο άλλωστε μας δείχνει πως αν από την αρχή αποκαλύπταμε τις αλήθειες μας, ακόμη και αν πιστεύουμε ότι θα έρθουμε σε σύγκρουση με κάποιους και θα χάσουμε πράγματα, το κακό θα ήταν μικρότερο.

GEITONES-9-Manolakou.jpg

Υπήρξε ποτέ κάποιο απρόοπτο πάνω στη σκηνή που να σ’ έφερε σε αμηχανία;

Έχει τύχει να πρέπει να κατέβω κάτι σκαλιά και τελικά να πέφτω κάτω από τη σκηνή φαρδιά πλατιά. Ευτυχώς ήταν κωμωδία και ο κόσμος άρχισε να χειροκροτεί, οπότε μου έδωσε θάρρος να συνεχίσω. Επίσης φέτος, μια θεατής έπαθε θερμοπληξία με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και χρειάστηκε να διακόψουμε την παράσταση. Ήρθε ασθενοφόρο, την μετέφερε στο νοσοκομείο και ευτυχώς όταν επικοινωνήσαμε μαζί της, μάθαμε ότι δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό. Για εμάς που βρισκόμασταν πάνω στη σκηνή πάντως το να την βλέπουμε να λιποθυμάει ήταν σοκαριστικό και κάναμε αρκετή ώρα να συνέλθουμε.

Πηγή Λοιπόν

Σοφία Μανωλάκου: «Ευτυχώς, πρόλαβα τη νόσο του Crohn σε πρώιμο στάδιο.. Στην αρχή όμως ήταν δύσκολο»

Οι Τέλειοι Ξένοι στο gossip-tv - Η παράσταση επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αθηνά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved