Ανδρέας Γεωργίου-Σιμώνη Χριστοδούλου: Το ξέφρενο πάρτι πριν τον γάμο, τα ζεϊμπέκικα & το καυτό φιλί
Showbiz

Ανδρέας Γεωργίου-Σιμώνη Χριστοδούλου: Το ξέφρενο πάρτι πριν τον γάμο, τα ζεϊμπέκικα & το καυτό φιλί

Ο Ανδρέας Γεωργίου, παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, Σιμώνη Χριστοδούλου, στην Αγία Νάπα και λίγο πριν τον γάμο τους στήθηκε ένα ξέφρενο γλέντι.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει την παραθαλάσσια αυτή τοποθεσία στην Κύπρο για τον γάμο τους, που αναμένεται να είναι ένα από τα πιο λαμπερά γεγονότα της χρονιάς.

Ο γάμος έχει ήδη αρχίσει να συγκεντρώσει πολλούς celebrities και φίλους του ζευγαριού. Θυμίζουμε ότι όλοι οι ηθοποιοί από τη Γη της ελιάς, τη Famagusta και το Ταμπού είναι καλεσμένοι, όπως επίσης και το τεχνικό προσωπικό αλλά και όλοι οι συνεργάτες του.

Ο Ανδρέας Γεωργίου παντρεύεται στην Αγία Νάπα με την Σιμώνη του και αυτοί θα είναι οι κουμπάροι

66.jpg

Κουμπάροι θα είναι πολύ στενοί φίλοι του ζευγαριού. Η πρώτη κουμπάρα θα είναι η Βάνα Δημητρίου με την οποία συνεργάζεται στενά ο Ανδρέας Γεωργίου τα τελευταία χρόνια, η δεύτερη θα είναι η Άντρια Παχίτη, στυλίστρια στη Γη της ελιάς και ο τρίτος δεν θα μπορούσε να μην είναι άλλος εκτός φυσικά από τον Κούλλη Νικολάου.

Το ζευγάρι ξεφάντωσε στο pre wedding πάρτι που είχαν οργανώσει πάνω σε ιστιοφόρο. Ο γαμπρός χόρεψε ζεϊμπέκικο όχι μία, ούτε δύο αλλά πολλές φορές. Δεν έλειψαν μάλιστα και τα φιλιά με τη νύφη και όλοι έδειχναν να περνούν φανταστικά.

Πάρτε μια γεύση:

Δείτε και το βίντεο:

Famagusta: Οι τραγικές εξελίξεις του τρίτου κύκλου – Δύσκολες στιγμές για όλους

Χαρίτα Μάντολες: Καθηλώνουν οι περιγραφές της: «Γονατίσαμε και προσευχόμασταν...»

Ανδρέας Γεωργίου: Πίστευα ότι ο Μπέζος είναι ξινός και ότι θα μου κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved