Δάνης Κατρανίδης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία
Showbiz

Δάνης Κατρανίδης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία

Σε ηλικία 75 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δάνης Κατρανίδης.

Η είδηση του θλιβερού νέου έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Δάνης Κατρανίδης: Ραγίζουν καρδιές Ελένη Ράντου και Γιάννης Βούρος: «Ξεκουράσου…»

201507101422060.9048_DANIS_KATRANIDIS_09072015-Antigrafh.jpg

«Μέσα στην αλλαγή του μήνα έφυγε ο αγαπημένος μας πολυτάλαντος συνάδελφος, φίλος, γελαστό παιδί του θεάτρου, άνθρωπος πνευματικός που με κάθε του κίνηση παρήγαγε πολιτισμό! Αγαπημένε μας Δανή Κατρανίδη το θλιβερό αυτό νέο συγκλονίζει όλη την καλλιτεχνική μας οικογένεια....Το κενό είναι μεγάλο....», έγραψε ο ίδιος ενώ λίγη ώρα μετά ενημέρωσε πως η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη (5-09) στο νεκροταφείο Ζωγράφου. «Η εξόδιος ακολουθία θα γινει την Πέμπτη στις 12.30 απο το κοιμητήριο Zωγραφου», σημείωσε.

Δες την ανάρτηση του

https://www.instagram.com/p/C_XdQKEI-KZ/

Ο ηθοποιός είδε τη ζωή του να αλλάζει από τη μία στιγμή μετά από κάποιες εξετάσεις ρουτίνας.

Οι θεράποντες γιατροί του έκριναν πως έπρεπε να υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβαινε. Μετά και από αυτές τις εξετάσεις ήρθε η δεύτερη απογοήτευση καθώς προφανώς οι φόβοι των γιατρών επιβεβαιώθηκαν.

Από τότε, ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε πολλές φορές στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπείες που έκριναν αναγκαίο να κάνει οι θεράποντες γιατροί του προκειμένου να αντιμετωπιστεί όσο πιο έγκυρα και άμεσα το πρόβλημα υγείας.

Η υγεία του είχε επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο. Είχε βγει από το νοσοκομείο και βρισκόταν στο σπίτι του, σε ένα περιβάλλον που παρότι δε θα είχε τη φροντίδα των γιατρών, του απέπνεε ζεστασιά και ψυχολογική ασφάλεια. Έχοντας δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα, ο Δάνης Κατρανίδης έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Δάνης Κατρανίδης: Η λατρεία στο θέατρο: «Μέσα από αυτό υπάρχω»

Πέθανε ο Δάνης Κατρανίδης

Δάνης Κατρανίδης: Η τεράστια θεατρική πορεία και οι ρόλοι «σταθμός» στην τηλεόραση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved