Ελίζα Πάλλη: Συντετριμμένη η πρώην σύζυγος του Δάνη Κατρανίδη – «Ένα φιλάκι για το δρόμο»
Showbiz

Ελίζα Πάλλη: Συντετριμμένη η πρώην σύζυγος του Δάνη Κατρανίδη – «Ένα φιλάκι για το δρόμο»

Συντετριμμένη από το «φευγιό» του Δάνη Κατρανίδη, η πρώην σύζυγός του, Ελίζα Πάλλη.

Η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του όλο το προηγούμενο διάστημα τον «αποχαιρετά» μέσα από μια ανάρτηση που ραγίζει καρδιές.

Οι επώνυμοι «αποχαιρετούν» τον Δάνη Κατρανίδη - Θρήνος στα social media για την τεράστια απώλεια

katranidis-palli-(1).jpg

«Αυτό ήταν Δάνη. Γολγοθάς. Σε ευχαριστώ που επέλεξες να είμαι κοντά σου τα δύο τρία τελευταία χρόνια. Σε ευχαριστώ για τα σχεδόν 10 χρόνια σχέση… για τον γάμο μας… Σ’αγαπώ ΠΑΝΤΑ. Ένα φιλάκι για το δρόμο και καλή αντάμωση…. Ο Δάνης ανήκει σε πολλούς… αυτό είναι το δικό μου κομμάτι. R.I.P. babe», έγραψε η Ελίζα Πάλλη στο Facebook και μοιράστηκε μια φωτογραφία από το γάμο τους.

Δες την ανάρτησή της

katranidis-palli-(2).jpg

«Έκανα τρεις γάμους γιατί κατ’ αρχήν ήθελα να κάνω οικογένεια. Οι γάμοι μεταξύ τους απείχαν πολλά χρόνια δεν γινόντουσαν κάθε μήνα. Ο πρώτος με τον δεύτερο απέχει 17 χρόνια και ο δεύτερος με τον τρίτο δέκα. Είναι ένα εύλογο διάστημα για να πει κάποιος μπορώ να φτιάξω την ζωή μου, να κάνω οικογένεια και να κάνω παιδιά. Δεν έχω μετανιώσει που το έκανα. Ο λόγος που δεν έκανα παιδιά, δεν ήταν παθολογικά αίτια. Άλλος ήταν ο λόγος και από ότι φάνηκε καλύτερα. Δεν έχω κάποιο παράπονο. Μου έχουν δοθεί πράγματα απλόχερα και στην δουλειά και στην ζωή, παραπάνω από ότι περίμενα. Έχω κάνει πολλά λάθη, ευχαριστώ τους ανθρώπους που με αντιμετώπισαν με επιείκεια.»

Δάνης Κατρανίδης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία

Δάνης Κατρανίδης: O Κώστας Αρζόγλου μίλησε συγκινημένος στο gossip-tv.gr-Η τελευταία τους συνάντηση

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Νύφη στο πλευρό του Δάνη Κατρανίδη - Σπάνιο φωτογραφικό κλικ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved