Το σπαρακτικό αντίο της Μιμής Ντενίση στον Δάνη Κατρανίδη: «Σ’ αγαπω! Στο καλό...»
Showbiz

Το σπαρακτικό αντίο της Μιμής Ντενίση στον Δάνη Κατρανίδη: «Σ’ αγαπω! Στο καλό...»

Το δικό της σπαρακτικό αντίο στον Δάνη Κατρανίδη θέλησε να πει και η Μιμή Ντενίση μέσα από τα social media. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών και η λαμπερή κυρία του θεάτρου «λύγισε» στο άκουσμα της απώλειας του.

Η Μιμή Ντενίση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook επέλεξε να πει το δικό της ύστατο χαίρε στον Δάνη Κατρανίδη και ως εκ τούτου ανέβασε δυο εικόνες στις οποίες πόζαραν μαζί.

«Γιατί τόσο άτυχος;; Γιατί να φύγει τόσο γρήγορα από την ζωή ο Δάνης μας;; Ο Δάνης μου. Ζήσαμε αξέχαστες στιγμές μαζί και επί σκηνής και στην ζωή!! Ήμασταν μαζί στο πρώτο έργο που έπαιξα με την Αλίκη. Φτασμένος πρωταγωνιστής ήδη και εγώ πρωτάρα έπαιζα την γυναίκα του, στην Τζούλια.

Όταν ο Κατρανίδης μιλούσε για τη Μίρκα του: «Το άγνωστο είναι η ομορφιά & το μαρτύριο της σχέσης»

Μετά στο Amadeus! Πάλι έπαιζα την γυναίκα του! Μεγάλη επιτυχία. Και ο Δάνης έσκιζε σε έναν από τους καλύτερους ρόλους του. Τον Μότσαρτ με υπέροχο Σαλιερι τον Γιάννη. Και μετά ο Βασιλιάς και εγώ. Απίστευτος στον ρόλο του Βασιλιά. Αξιοπρεπής πάντα με χιούμορ τρομερό, με την καλή κουβέντα στο στόμα. Τον αγαπούσα παρά πολύ και τον ξεχώριζα όχι για το ταλέντο του σε όλα τα ήδη. Για το ήθος του.

Στο καλό. Πάντα θα θυμάμαι την σκηνή του shall we dance που χορεύαμε πόλκα και τραγουδούσαμε ενώ 14 μικρά Κινεζάκια μας έβλεπαν από τις κουΐντες. Αυτή η σκηνή ήταν από αυτές που ένοιωθα αληθινή ευτυχία πάνω στην σκηνή. Και έτσι θα θυμάμαι πάντα τον Δανή. Κομψό, ευλύγιστο, λαμπερό, δοτικό. Σ’ αγαπω. Να πετάξεις χορεύοντας προς το φως» καταλήγει χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

«Καλό ταξίδι δάσκαλε»: Συγκλονισμένη η Παναγιώτα Βλαντή με την απώλεια του Δάνη Κατρανίδη

Ελίζα Πάλλη: Συντετριμμένη η πρώην σύζυγος του Δάνη Κατρανίδη – «Ένα φιλάκι για το δρόμο»

Δάνης Κατρανίδης: Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκλειστικά στο gossip-tv.gr: «Είμαστε πιο φτωχοί»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved