Τσαλίκης: Είδε την Μαρίνα Σάττι στον ύπνο του & λίγες ώρες μετά την συνάντησε στο αεροδρόμιο
Showbiz

Τσαλίκης: Είδε την Μαρίνα Σάττι στον ύπνο του & λίγες ώρες μετά την συνάντησε στο αεροδρόμιο

Ο Γιώργος Τσαλίκης συναντήθηκε με την Μαρίνα Σάττι στο lounge του αεροδρομίου λίγες ώρες αφότου είχε δει ο τραγουδιστής στον ύπνο του την Μαρίνα Σάττι.

Ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος ήταν αιχμηρός στις δηλώσεις του για τη Μαρίνα Σάττι με αφορμή τη συμμετοχή της στη Eurovision, συναντήθηκαν και κουβέντιασαν για όσα έχει δηλώσει ο τραγουδιστής στο παρελθόν.

1000_49991aeb-b612-45bc-b024-6dd6a2da445f.jpg

«Λοιπόν, παιδιά, ακούστε. Πέφτω για ύπνο και ξυπνάω με το εξής όνειρο: ότι έχω βρεθεί με τη Μαρίνα Σάττι. Αλήθεια τ’ ορκίζομαι! Και ότι της δίνω εξηγήσεις “Μαρίνα, Μαρίνα μου, συγγνώμη αν σε στεναχώρησα, αλλά εγώ σε στήριξα απ΄ την αρχή, είπα τη γνώμη μου, μετά δέχθηκα πολλή επίθεση και το ένα και το άλλο”. Πάω στο lounge και κάποιος με χτυπάει και μου λέει “γεια σας”. Βλέπω ένα κοριτσάκι, μου λέει “είμαι η Μαρίνα”.

Τα είπαμε, τα είπα μάλλον, ένιωσα πάρα πολύ καλά και είναι πάρα πολύ όμορφο όταν γίνεται ένα closure, ένα κλείσιμο σε κάτι που ενδεχομένως να μας έχει στεναχωρήσει ή να μας έχει φέρει σε μια περίεργη κατάσταση και να κλείνουν όλα με μια ωραία αγκαλιά. Ευχαριστώ τον Θεούλη, τον καλό και τη διαίσθησή μου που με προειδοποιεί και για τα άσχημα αλλά και για τα όμορφα πράγματα», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης στο βίντεο.

Fullscreen-capture-02092024-140450.jpg

Ενώ στη λεζάντα έγραψε:

«Αυτό σήμερα Μαρίνα μου έφτιαξε τη διάθεση !! Χάρηκε η ψυχή μου..! Τι ωραία σχέδια έχει ο Θεούλης πολλές φορές ..!!Τα καλύτερα σου εύχομαι! Να τα πούμε σύντομα @marina_satti».

https://www.instagram.com/reel/C_XutrtNU6r/

Διαβάστε επίσης:

Κόλαφος ο Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη Eurovision, η Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»

Χείμαρρος ο Τσαλίκης: Η Σάττι κοιτούσε την κάμερα που την τραβούσε, το ήξερε και έκανε ότι κοιμάται

Καταπέλτης ο Τσαλίκης για τη Σάττι: «Μια ωραία προσπάθεια από μια ανέτοιμη & λίγο ανώριμη γυναίκα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved