Βασίλης Τριανταφύλλου: Οι αδημοσίευτες φωτό από τον γάμο του με την Τόνια Τσαπραζή & το νέο του βήμα
Showbiz

Βασίλης Τριανταφύλλου: Οι αδημοσίευτες φωτό από τον γάμο του με την Τόνια Τσαπραζή & το νέο του βήμα

Μπορεί να πέρασε καιρός όμως ποτέ δεν είναι αργά για να επαναφέρουμε όμορφα θέματα στην επικαιρότητα. Το gossip-tv.gr εξασφάλισε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο του Βασίλη Τριανταφύλλου και της Τόνιας Τσαπραζή.

Ο ηθοποιός που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τη σειρά Παγιδευμένοι και έπειτα τον απόλαυσε «Στα σύνορα», παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες την εκλεκτή της καρδιάς του.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος, είχε αποκαλύψει για τη σύντροφό του σε παλιότερη συνέντευξή του:

«Η Τόνια είναι ηθοποιός και επιχειρηματίας. Έχουμε υπάρξει φίλοι. Πέρασε από πολλά στάδια η σχέση μας. Από τότε που είμαστε ζευγάρι, ζούμε μαζί και ξεκινήσαμε να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Μου αρέσει η οικογένεια. Της έδωσα το δαχτυλίδι ενώ κοιμόταν. Δεν αλλάζει κάτι. Ήξερα ότι το θέλει. Την καλύτερη παράσταση της ζωής μου την δίνω στην Τόνια!».

Βασίλης Τριανταφύλλου: Από τους Παγιδευμένους στα Σύνορα-Η ηλικία και ο έρωτας με την Τόνια Τσαπραζή

triantafyllou.jpg

Ο γάμος του αποτελεί ένα σημαντικό προσωπικό γεγονός, το οποίο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης, καθώς ο Βασίλης Τριανταφύλλου είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό. Ωστόσο, η καριέρα του στο θέατρο και την τηλεόραση παραμένει στο επίκεντρο, με τον ίδιο να συνεχίζει να δημιουργεί και να προσφέρει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Το νέο του βήμα

Πέρα από τις τηλεοπτικές επιτυχίες, τα τελευταία 3 χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του Θεάτρου Noūs-Creative space (Τροίας 34, Αθήνα). Μαζί με την ομάδα του κατάφεραν να πάρουν τον Παλιό Κινηματογράφο Ίλιον και να τον μετατρέψουν σε έναν χώρο θεαμάτων. Εκεί έχουν φιλοξενηθεί ήδη σημαντικοί καλλιτέχνες τόσο από την Ελλάδα όσο και από εξωτερικό και από πολύ νωρίς το θέατρο έχει μετατραπεί σε ένα καλλιτεχνικό στέκι της Αθήνας.

Φέτος, μάλιστα, για πρώτη φορά θα τον δούμε να παίζει αλλά και να σκηνοθετεί στο θέατρο Noūs-Creative space. Πρόκειται για ένα σύγχρονο έργο και συγκεκριμένα την "Αποσύμπλεξη" του Ρεμί ντε Βος. Η παράσταση θα παίζεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από 16 Οκτωβρίου.

Έτσι λοιπόν, κάτι που πολλοί δεν γνώριζαν, είναι πως ο Βασίλης Τριανταφύλλου εκτός από ηθοποιός, είναι και σκηνοθέτης και θεατρικός παραγωγός αλλά και καλλιτεχνικός Διευθυντής στο θέατρο Noūs-Creative space.

Όσο για τα τηλεοπτικά; Ο ίδιος δεν έχει ανακοινώσει κάτι ακόμα!

Δείτε μερικά αδημοσίευτα στιγμιότυπα από τον γάμο του στη gallery:

Διαβάστε επίσης:

Κίμων Κουρής: Η ανάρτηση μετά το φινάλε του ρόλου του στους Παγιδευμένους

Παγιδευμένοι: Η Άννα ύποπτη για φόνο – «Τσακισμένη» από τον χαμό του Δημήτρη

Παγιδευμένοι: «Στην τρικυμία δεν επιλέγεις λιμάνι…» - Τι θα δούμε απόψε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved