Γιάννης Αντετοκούνμπο - Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι πρώτες φώτο του ζευγαριού μετά τον γάμο του
Showbiz

Γιάννης Αντετοκούνμπο - Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι πρώτες φώτο του ζευγαριού μετά τον γάμο του

Με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο του Costa Navarino, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Μαράια την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου και ο μπασκετμπολίστας δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες τους μετά τον γάμο. 

Να σας θυμίσουμε ότι γιόρτασαν στη Μεσσηνία τρεις μέρες τον γάμο τους.

Την Κυριακή, μετά τη γαμήλια τελετή, ακολούθησε η λαμπερή δεξίωση με τους VIP προσκεκλημένους και το αυστηρό πρωτόκολλο, καθώς έχει απαγορευτεί η χρήση κινητών τηλεφώνων, οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο, ενώ οι εργαζόμενοι έχουν υπογράψει σύμφωνο εχεμύθειας.

1725180209079-107831916-antetokounmpo-(2).jpg

Περίπου 200 καλεσμένοι και 30 VIP από τον διεθνή αθλητικό χώρο βρίσκονται στη Μεσσηνία για τον γάμο, ενώ το βράδυ του Σαββάτου έφτασε στη Μεσσηνία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η τενίστρια Σερίνα Ουίλιαμς, ο Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής.

Το νιόπαντρο ζευγάρι παρέμεινε στην Ελλάδα μετά το γάμο του, αφού λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον γάμο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες με την Μαράια Ρίντλσπιγκερ σε μια ελληνική ταβέρνα.

Και μπορεί να μην αποκάλυψε που βρίσκεται με τη σύζυγό του, συνόδεψε το post του με ένα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη και σχολίασε: "Greek tavern 🇬🇷"

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανατροπή! Έγινε ο γάμος, το απόγευμα η γαμήλια δεξίωση

Ο all star γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι VIP καλεσμένοι, τα πάρτι & το dress code

Αντετοκούνμπο: Απόψε το «Nigerian Party» - Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γάμο - υπερπαραγωγή!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved