Κηδεία Δάνη Κατρανίδη: Συντετριμμένη η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Ελίζα Πάλλη
Showbiz

Κηδεία Δάνη Κατρανίδη: Συντετριμμένη η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Ελίζα Πάλλη

Κηδεία Δάνη Κατρανίδη: Η πρώην σύζυγός του, Ελίζα Πάλλη, ντυμένη στα μαύρα και φανερά συγκινημένη αποχαιρετά τον ηθοποιό

Να σας θυμίσουμε ότι η Ελίζα Πάλλη του στάθηκε στο πλευρό του όλο το προηγούμενο διάστημα που περνούσε δύσκολα λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε και τον «αποχαιρέτησε» και μέσα από μια ανάρτησή της.

«Αυτό ήταν Δάνη. Γολγοθάς. Σε ευχαριστώ που επέλεξες να είμαι κοντά σου τα δύο τρία τελευταία χρόνια. Σε ευχαριστώ για τα σχεδόν 10 χρόνια σχέση… για τον γάμο μας… Σ’αγαπώ ΠΑΝΤΑ. Ένα φιλάκι για το δρόμο και καλή αντάμωση…. Ο Δάνης ανήκει σε πολλούς… αυτό είναι το δικό μου κομμάτι. R.I.P. babe», έγραψε η Ελίζα Πάλλη στο Facebook και δημοσίευσε μια φωτογραφία από το γάμο τους.

c28e4157-palli2.jpg

«Έκανα τρεις γάμους γιατί κατ’ αρχήν ήθελα να κάνω οικογένεια. Οι γάμοι μεταξύ τους απείχαν πολλά χρόνια δεν γινόντουσαν κάθε μήνα. Ο πρώτος με τον δεύτερο απέχει 17 χρόνια και ο δεύτερος με τον τρίτο δέκα. Είναι ένα εύλογο διάστημα για να πει κάποιος μπορώ να φτιάξω την ζωή μου, να κάνω οικογένεια και να κάνω παιδιά. Δεν έχω μετανιώσει που το έκανα. Ο λόγος που δεν έκανα παιδιά, δεν ήταν παθολογικά αίτια. Άλλος ήταν ο λόγος και από ότι φάνηκε καλύτερα. Δεν έχω κάποιο παράπονο. Μου έχουν δοθεί πράγματα απλόχερα και στην δουλειά και στην ζωή, παραπάνω από ότι περίμενα. Έχω κάνει πολλά λάθη, ευχαριστώ τους ανθρώπους που με αντιμετώπισαν με επιείκεια.»

Δείτε την Ελίζα Πάλλη στην κηδεία του Δάνη Κατρανίδη

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία Δάνη Κατρανίδη: Συντετριμμένη η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Ελίζα Πάλλη

Δάνης Κατρανίδης: Ράκος η Μίρκα Παπακωνσταντίνου – Τον «αποχαιρετά» με δάκρυα στα μάτια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved