Γάμοι Γεωργίου – Βαλαβάνη: Τα highlights, οι ευτυχισμένες στιγμές και οι viral φωτό στα social

Instagram / georgiou82 & evridiki_valavani

Showbiz

Γάμοι Γεωργίου – Βαλαβάνη: Τα highlights, οι ευτυχισμένες στιγμές και οι viral φωτό στα social

Οι γάμοι της χρονιάς που συζητήθηκαν περισσότερο ήταν αυτοί του Ανδρέα Γεωργίου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Με ρομαντικές τοποθεσίες, λαμπερούς καλεσμένους και κομψές λεπτομέρειες, οι δυο γάμοι έκλεψαν τις εντυπώσεις και έμειναν αξέχαστοι.

Ο γάμος του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα της χρονιάς!

Μαρία Βοσκοπούλου: Το ζεϊμπέκικο στον γάμο του Γεωργίου και οι φωτό με την Γκερέκου και το ζευγάρι

https://www.instagram.com/reel/C_fq6KtMv3b/

Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αγία Νάπα της Κύπρου και πιο συγκεκριμένα στο εκκλησάκι του Αγίου Επιφανίου, με κουμπάρους τη Βάνα Δημητρίου, τον Κούλλη Νικολάου και την Άντρια Παχίτη.

https://www.instagram.com/p/C_dRub7sopI/

Η νύφη έλαμπε μέσα σε ένα κλασικό, κομψό νυφικό, ενώ ο Ανδρέας Γεωργίου επέλεξε ένα καλοραμμένο κουστούμι που εντυπωσίασε τους καλεσμένους.

Η τελετή είχε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ζεστασιά, με το ζευγάρι να αποπνέει χαρά και ευτυχία. Μετά την τελετή, ακολούθησε ένα after party όπου οι καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη μεγάλη μέρα δείχνουν έναν γάμο που συνδύαζε την κομψότητα με την απλότητα, αποδεικνύοντας ότι το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν

Ένας ακόμα γάμος που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν αυτός της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν!

https://www.instagram.com/reel/C_VsnLqsDYc/

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor ενώθηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, σε μια ρομαντική τελετή που συνδύαζε κομψότητα και ανεμελιά.

Photo-shared-by-Evridiki-Valavani-on-September-02-2024-tagging-@morgan.grigoris.-May-be-a-black-and-white-image-of-6-people-people-dancing-and-wedding..jpg

Instagram / evridiki_valavani

Photo-shared-by-Evridiki-Valavani-on-September-02-2024-tagging-@morgan.grigoris.-May-be-an-image-of-1-person-dress-and-wedding..jpg

Instagram / evridiki_valavani

Το ζευγάρι επέλεξε μια παραθαλάσσια τοποθεσία, με φόντο το απέραντο γαλάζιο, δίνοντας στον γάμο έναν απόλυτα καλοκαιρινό χαρακτήρα.

Photo-shared-by-Evridiki-Valavani-on-September-02-2024-tagging-@morgan.grigoris.-May-be-a-black-and-white-image-of-3-people-people-kissing-sparkler-and-wedding..jpg

Instagram / evridiki_valavani

Photo-shared-by-Evridiki-Valavani-on-September-02-2024-tagging-@morgan.grigoris.-May-be-an-image-of-2-people-people-kissing-car-gown-dress-and-wedding..jpg

Instagram / evridiki_valavani

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό της νυφικό, που αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της, ενώ ο γαμπρός εμφανίστηκε με ένα στυλάτο κουστούμι που τράβηξε τα βλέμματα. Μετά την τελετή, ακολούθησε ένα λαμπερό πάρτι στην παραλία Φαλάσαρνα, όπου οι καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ.

Photo-shared-by-Evridiki-Valavani-on-September-02-2024-tagging-@morgan.grigoris.-May-be-an-image-of-2-people-makeup-dress-toecap-shoes-and-wedding..jpg

Instagram / evridiki_valavani

Photo-shared-by-Evridiki-Valavani-on-September-02-2024-tagging-@morgan.grigoris..jpg

Instagram / evridiki_valavani

Η Ευρυδίκη και ο σύντροφός της έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της μεγάλης τους μέρας, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη!

https://www.instagram.com/reel/C_dINFWsk59/

Διαβάστε επίσης:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτοί ήταν οι κουμπάροι της στον γάμο με τον Γρηγόρη Μόργκαν- Αδημοσίευτη φώτο

Κωνσταντίνος Βασάλος: Πού βρισκόταν την ώρα του γάμου Βαλαβάνη - Μόργκαν;

Αντρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Γιατί δεν είχαν στον γάμο τους μπομπονιέρα;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved