Ταμίλα Κουλίεβα: Την επιτυχία την κάνει μια δυνατή ιστορία, ανεξαρτήτως εποχής
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: Την επιτυχία την κάνει μια δυνατή ιστορία, ανεξαρτήτως εποχής

Θα την απολαύσουμε στον Άγιο Έρωτα και είναι η πρώτη φορά που η Ταμίλα Κουλίεβα συμμετέχει σε μια σειρά εποχής και είναι ολοφάνερο ότι της αρέσουν τόσο η δεκαετία του '50 όσο και η θαυμάσια ηρωίδα της.

Τα βρίσκει όλα «πολύ ενδιαφέροντα, γι' αυτό άλλωστε είμαι σε αυτή τη δουλειά», τονίζει. Παράλληλα, νιώθει ξανά σαν παιδί σκηνοθετώντας την παράσταση «Η Μάσα και ο Αρκούδας», που περιοδεύει ανά την Ελλάδα, τροφοδοτώντας την παιδική φαντασία με έξτρα μαγεία...

Alpha: Άγιος έρωτας - Κουλίεβα: "Η Θάλεια είναι σπουδαία γυναίκα, θέλω να φανούν τα 'θέλω' της"

tamillakulievaofficial_1709892561_3319141833772213844_7137825862.jpg

Σας αρέσει η δεκαετία του '50;

«Γοητευτική εποχή, έτσι δεν είναι; Ενδυματολογικά πολύ κολακευτική για τη γυναίκα. Ακόμα και σήμερα η μόδα αναζητά κάποια στοιχεία από τότε. Ομολογώ πως το-απολαμβάνω. Η ενδυματολόγος μας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Πάω στο γύρισμα και έπειτα από μία ώρα που ολοκληρώνεται η προετοιμασία έχω γίνει μια άλλη και λέω "Γεια σου, Θάλεια"!»

Υπάρχει μια επιστροφή της τηλεόρασης στις σειρές εποχής. Πού το αποδίδετε αυτό;

«Ίσως στη νοσταλγία...Έτσι κι αλλιώς, όμως, έπειτα από την επιτυχία των "Άγριων μελισσών", όντως υπήρξε μια τέτοια επιστροφή. Όμως, ξέρετε, δεν είναι αυτό που κάνει τη συνταγή της επιτυχίας. Την επιτυχία την κάνει μια δυνατή ιστορία, ανεξαρτήτως εποχής. Την κάνουν επίσης οι διάλογοι, οι σχέσεις, οι ηθοποιοί, το ποιος θα τους φωτίσει, ποιος θα τα σκηνοθετήσει και πάει λέγοντας».

1725539670674-54207448-tamillakulievaofficial_1721846932_3419422367590051226_7137825862.jpg

Στο θέατρο σκηνοθετείτε το έργο «Η Μάσα και ο Αρκούδος», που περιοδεύει ανά την Ελλάδα. Πώς προέκυψε;

«Πάντα μου άρεσε το παιδικό θέατρο. Παρακολουθώντας και στο εξωτερικό πολύ καλές παραστάσεις, θέλησα να κάνω κι εγώ κάτι που θα αφήνει τεράστιο περιθώριο στα παιδιά να ονειρευτούν και να φανταστούν... Σήμερα, ας πούμε, η ανιψιό μου έκανε κουκλοθέατρο μόνη της, με δύο κάλτσες, και ήταν μαγεία. Αυτό θέλω να δείξω κι εγώ: να πω ότι είναι ωραίο να γινόμαστε λίγο παιδιά και να κάνουμε Αράγματα για τα παιδιά. Να αναζητούμε αυτή την αλήθεια με την οποία τα παιδιά παίζουν, βλέπουν, αντιλαμβάνονται. Και με αυτή την καθαρότητα και την αθωότητα δεν πρέπει να παίξεις, γιατί αυτά το καταλαβαίνουν. Χρειάζεται να είσαι πολύ έντιμος απέναντι τους, χωρίς όμως να τους κουνάς το δάχτυλο. Είναι τόσο ωραίο να βρεις έναν τρόπο να τους δείξεις πόσο ωραίο είναι να κλείσουν τα κινητά και να ασχοληθούν με ένα βιβλίο ή με μια θεατρική παράσταση. Αυτό κάνουν η Μάσα και ο Αρκούδος της, γι' αυτό και έχει τεράστια επιτυχία. Έχει μεταφραστεί σε 130 γλώσσες και παίζεται σε όλο τον κόσμο. Είναι ανατρεπτική, ανακαλύπτει, ξεπερνά εμπόδια και υπάρχει εδώ μια πολύ προσωπική εξερεύνηση και ανακάλυψη του κόσμου. Βρίσκεται, εν ολίγοις, η Μάσα σε ένα περιβάλλον όπου νομίζω κάθε παιδί θα ήθελε να βρεθεί. Αυτή η παράσταση είναι μια απελευθέρωση, μια δημιουργική γιορτή,-με πολύ ωραία μουσική. Έχουμε και πολλή κλασική μουσική, που θεωρώ πως πρόκειται για σπουδαίο άκουσμα... Μετά την περιοδεία, που ολοκληρώνεται στα τέλη Σεπτεμβρίου, η Μάσα θα εγκατασταθεί στο θέατρο "Ριάλτο"».

Πηγή Τηλέραμα

Ταμίλα Κουλίεβα: Ξαπλωμένη με μπικίνι πάνω σε βράχο! Το κορμί της χωρίς ρετούς στα 57 είναι όνειρο!

Ταμίλα Κουλίεβα: «Οι μικροί θεατές είναι πάντα πολύ πιο απαιτητικοί»

Ταμίλα Κουλίεβα: Οι σπάνιες φωτό με τον γοητευτικό γιο της, Στέφανο και η εξομολόγηση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved