Κορινθίου: Ξέσπασε με τα μηνύματα για τον χωρισμό της από τον Αϊβάζη ότι είναι διαφημιστικό κόλπο
Showbiz

Κορινθίου: Ξέσπασε με τα μηνύματα για τον χωρισμό της από τον Αϊβάζη ότι είναι διαφημιστικό κόλπο

H Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε πως με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη θα συνεργαστούν στην παράσταση «Ο τελευταίος χορός» στο θέατρο και έλαβε πολλά μηνύματα που ανέφεραν ότι ο χωρισμός τους είναι διαφημιστικό κόλπο.

Αυτά τα μηνύματα την εξόργισαν και ξέσπασε μέσω Instagram.

H ίδια ανέφερε: «Μόλις μπήκα στο δωμάτιο μου στην Θεσσαλονίκη. Στην ανάρτηση που έκανα εδώ στο Instagram για το θεατρικό, υπήρχαν κάποια μηνύματα που φυσικά τα περίμενα, δεν το συζητάμε. Κάποια μηνύματα βέβαια που μέχρι εκεί φτάνει ο εγκέφαλος κάποιων ανθρώπων ότι είτε ο χωρισμός είτε το θεατρικό είναι διαφημιστικό κόλπο. Ναι… Φυσικά έχουν φάει σβήσιμο όλα αυτά τα μηνύματα και σκεφτόμουν αν θα ανεβάσω αυτό το Story. Νομίζω ότι λίγο θα τοποθετηθώ»!

1723698143052-295730187-aivazis-korinthiou.jpg

Και πρόσθεσε: «Πολύ λιτά και απέριττα. Η πρόταση του θεατρικού έγινε τέλος Μαΐου, αρχές Ιουνίου. Το σκεφτόμασταν. Το προσωπικό εμένα και του Γιάννη βγήκε το Δεκαπενταύγουστο. Επίσης δεν βγάλαμε ανακοίνωση. Αν ήμασταν έξυπνοι, λοιπόν και το κάναμε διαφημιστικά θα βγάζαμε και ανακοίνωση και θα τη βγάζαμε μέσα Σεπτεμβρίου που ξεκινούν οι εκπομπές. Αυτά. Υπάρχει οικογένεια, υπάρχει παιδί, σας ευχαριστώ πολύ. Μέχρι εκεί όμως».

aibazis-korinthiou.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Αϊβάζης: Χαμογελά ξανά μετά τον χωρισμό - H φώτο από την παραλία

Ο Δεκαπενταύγουστος των επωνύμων: Οι στιγμές κατάνυξης, οι εορτάζοντες και οι ευχές!

Οι φώτο & ο διάλογος με τον Αϊβάζη μετά τον χωρισμό τους ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved