Θάνος Μπίρκος: Αποκάλυψε πώς απαντάει όταν του λένε να κάνει δίαιτα
Showbiz

Θάνος Μπίρκος: Αποκάλυψε πώς απαντάει όταν του λένε να κάνει δίαιτα

Καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού βρέθηκε ο Θάνος Μπίρκος και μίλησε για τα σχόλια που έχει δεχθεί για τα κιλά του και το πως δημιουργεί ρόλους ως ηθοποιός.

«Έχω ακούσει πολλές φορές να κάνω δίαιτα. Πλέον απαντώ: βάλε κι εσύ καμία κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει λίγο. Σε ανθρώπους που γνωρίζω όχι σε ξένο κόσμο» είπε αρχικά ο Θάνος Μπίρκος και πρόσθεσε: «Έχεις αυτήν την εξίσωση λυκείου και θα πας να τη δώσεις να τη λύσει παιδί δημοτικού; Όχι. Μία στο εκατομμύριο να σου βγει genius το παιδί, θα τη λύσει. Δεν θα τη λύσει ποτέ και θα μείνει στο πρόβλημα. Δεν είμαι εκπαιδευτικός, ούτε κοινωνικός λειτουργός, ούτε δάσκαλος και δεν εκπαιδεύω κοινωνίες. Είμαι ηθοποιός και ποιώ ήθος.

Θάνος Μπίρκος: «Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω παπάς, δικηγόρος και δάσκαλος»

Είμαι επάνω στη σκηνή και φτιάχνω έναν ρόλο. Πάνω σε αυτόν τον ρόλο μπορεί ο θεατής να καθρεφτίσει τη ψυχούλα του και να πάρει κάποια πράγματα και να δει τι κάνει αυτή η ψυχή και βλέπεις και ενοχλεί τους γύρω του;

Αυτό δεν είναι διδακτικό. Μετά τι θα κάνεις, είναι στο χέρι σου. Θα το δεις, θα το πάρεις μέσα σου και θα πράξεις δεόντως… Σαφώς θα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο σε όλα.»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Θάνος Μπίρκος: «Είναι περίεργο αλλά και ευχάριστο που στον δρόμο με φωνάζουν "Τόλη"»

Η εξομολόγηση του Θάνου Μπίρκου: «Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, στον ύπνο του, από χαρά»

Θάνος Μπίρκος: «Εγώ νιώθω πολύ όμορφος. Πλέον γυρνάω στο "Τόλης"»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved