Μαρία Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να επιδεικνύει τη σχέση της με τον Βασάλο
Showbiz

Μαρία Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να επιδεικνύει τη σχέση της με τον Βασάλο

Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι εδώ και λίγους μήνες το κορίτσι του Κωνσταντίνου Βασάλου όμως ούτε η ίδια, ούτε όμως και ο γνωστός παρουσιαστής δεν θέλουν να ρίχνουν φως στη σχέση τους. 

Αμάν και πώς έκαναν οι φωτογράφοι να τους απαθανατίσουν μέσα σε ένα ολόκληρο καλοκαίρι κατά τις εξορμήσεις τους στα ελληνικά νησιά μαζί και τελικά τα κατάφεραν στην κοσμοπολίτικη Μύκονο προ ημερών, αν και οι δύο ερωτευμένοι φρόντισαν να κρατήσουν όλες τις απαραίτητες αποστάσεις.

Κωνσταντίνος Βασάλος-Μαρία Παπαγεωργίου:Οι πρώτες κοινές φωτό μετά από ένα υπέροχο ερωτικό καλοκαίρι

Η Μαρία Παπαγεωργίου, λοιπόν, σε ένα Q&A που είχε με τους followers της δέχτηκε μία σχετική ερώτηση για τους λόγους που η ίδια επιμένει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και εκείνη απάντησε ως εξής:

«Αυτή θα είναι πάντα η αγαπημένη σας ερώτηση. Αν και την έχω απαντήσει πολλές φορές, θα ξαναπώ ότι απλά δε με πολυεκφράζει αυτή η προσέγγιση. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι για εμάς, θέλω εδώ να με ακολουθείτε για άλλα πράγματα και επίσης τα σόσιαλ είναι για εμένα μια πλατφόρμα που χρησιμοποιώ επαγγελματικά.

Προτιμώ να εκφράζω την αισθητική μου, τα τιπς μου, τα ταξίδια μου ή τις απόψεις μου περισσότερο από το να δείχνω τις προσωπικές μου στιγμές που σημαίνουν πολλά για εμένα και για εσάς στην ουσία τίποτα. Προτιμώ να σας δείχνω κάτι που θα σας χρησιμεύσει. Αυτό δε σημαίνει ότι κρύβομαι και ανά καιρούς όλο και κάτι σας έχω χαζοδείξει αλλά προς το παρόν με εκφράζει περισσότερο αυτή η λογική. Αν είναι κάτι σος θα το μοιραστώ πάντως».

maria-papageorgiou.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved