Ξεσπά η Κατερίνα Σαλακά για τη Μαρίνα Σάττι: «Με διώξανε από τη συναυλία, δεν αισθάνομαι καλά»
Showbiz

Ξεσπά η Κατερίνα Σαλακά για τη Μαρίνα Σάττι: «Με διώξανε από τη συναυλία, δεν αισθάνομαι καλά»

Η Life Coach Κατερίνα Σαλακά έκανε το βράδυ της Κυριακής 8/9 μια σειρά από «καταγγελίες» εναντίον της Μαρίνας Σάττι και των συνεργατών της. Πήγε στη συναυλία της και ενώ είχε κανονιστεί να ανέβει στη σκηνή, δεν την άφησαν καν να μπει μέσα. Το gossip-tv ήταν εκεί και απαθανάτισε τη στιγμή που προβλήθηκαν τα βίντεό της στις οθόνες.

Η Κατερίνα Σαλακά βρέθηκε στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι και σίγουρα δεν περίμενε να της συμβεί αυτό που έζησε. Η ίδια, ανέβασε αρκετά βίντεο την ώρα που βρισκόταν έξω από το θέατρο Λυκαβηττού όπου γινόταν η συναυλία της τραγουδίστριας και έκανε μια σειρά από καταγγελίες.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στα βίντεό της στο Tik Tok, έγινε δέκτης πολύ άσχημης συμπεριφοράς από τους συνεργάτες της Μαρίνας Σάττι καθώς δεν την άφησαν να βγει στη σκηνή μαζί της ενώ η ίδια είχε συνεννοηθεί ότι αυτό θα συμβεί, όπως είχε γίνει και πριν από περίπου έναν μήνα στη Χαλκιδική.

Μαρίνα Σάττι: Η έκπληξη στη συναυλία της με άρωμα... Eurovision!

Τότε που και η ίδια, με ανάρτησή της στα social media είχε αποθεώσει τη Μαρίνα Σάττι, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μαρίνα Σαττι σ΄αγαπωωωωω!!!! Ευγνώμων για το φως σου που μοιράζεις απλόχερα!!! Η ψυχή μου είναι γεμάτη χαρά και υπέροχα συναισθήματα!!! Μοιραστήκαμε μαζί μαγικές υπέροχες στιγμές στην Χαλκιδική και ενώσαμε τις φωνές μας για να πούμε "Αξίζεις να είσαι νούμερο 1 επιλογή και αξίζεις όλοι να σου φέρονται με τον καλύτερο τρόπο" για να ανοίξουμε τον δρόμο για ένα καινούργιο κόσμο με ανθρώπους πιο χαρούμενους πιο δυνατούς που πιστεύουν πιο πολύ στον εαυτό τους!!! Μαρίνα μου υπέροχη σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!»

slakaaa.jpg

Χθες βράδυ προβλήθηκαν κανονικά τα βίντεο στη συναυλία χωρίς να ανεβαίνει η ίδια η Σαλακά στη σκηνή.

Όπως είπε, «δεν της έχουν ξαναφερθεί τόσο άσχημα ποτέ στη ζωή της». Τα βίντεό της όπως ήταν φυσικό έλαβαν αμέτρητα σχόλια με πολλούς να αναρωτιούνται για ποιο λόγο της συνέβη κάτι τέτοιο.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η Μαρίνα Σάττι, καθ΄όλη τη διάρκεια της βραδιάς, έλεγε στο κοινό πως η συγκεκριμένη συναυλία ήταν... οικογενειακή. Δεν έλειψαν οι εξομολογήσεις από μεριάς της και ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που δεν υπήρχε χώρος για την viral life coach.

«Παιδιά εξακολουθώ να είμαι σε σοκ πραγματικά. Με διώξανε. Δεν ξέρω, δεν αισθάνομαι καλά. Πραγματικά είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει. Δεν μου επιτρέψανε ενώ ζήτησα να πάω και τουαλέτα, δεν μου επιτρέψανε καν να πάω τουαλέτα.

Είμαι στο Λυκαβηττό στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι που είχα συνεννόηση ότι θα ανέβω πάνω.. Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται. Πραγματικά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναπάθει ποτέ στη ζωή μου. Και το μόνο που θέλω να σας πω είναι ότι αξίζετε όλο και όλες να σας φέρονται με τον καλύτερο τρόπο όπως αξίζω κι εγώ να μου φέρονται όλες και όλοι με τον καλύτερο τρόπο.

Ατύχησα δυστυχώς σήμερα. Ατύχησα με τη Μαρίνα Σάττι. Ατύχησα με τους συνεργάτες της. Αλλά δεν θέλω ποτέ να σταματάτε ακόμα κι αν σας φέρονται άσχημα, να συνεχίζετε γιατί πραγματικά όλοι αξίζουμε να μας φέρονται με τον καλύτερο τρόπο», είπε μεταξύ άλλων τα βίντεό της.

Το gossip-tv.gr που ήταν στη συναυλία το βράδυ της Κυριακής, απαθανάτισε τη στιγμή που έπαιξαν κανονικά τα βίντεο με την Κατερίνα Σαλακά στις γιγαντοοθόνες με το κοινό να είναι πολύ θερμό, να βιντεοσκοπεί και να χαίρεται βλέποντάς την.

Δείτε το βίντεο που εξασφαλίσαμε από τη συναυλία:

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό-Σάττι: Το αδιαχώρητο στη συναυλία της-Η έναρξη με το Ζάρι που ταρακούνησε τον Λυκαβηττό

Μετά τα απανωτά sold out η Μαρίνα Σάττι επιστρέφει στην Αθήνα για μια ακόμα μοναδική συναυλία

Ενοχλημένη η Μαρίνα Σάττι: Σταμάτησε τη συναυλία της, γιατί πετούσαν αυγά στη σκηνή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved