Άννα Φόνσου: Η σχέση με τον Ντίνο Ηλιόπουλο & η αποκάλυψη για τον Αλέκο Αλεξανδράκη
Showbiz

Άννα Φόνσου: Η σχέση με τον Ντίνο Ηλιόπουλο & η αποκάλυψη για τον Αλέκο Αλεξανδράκη

Η Άννα Φόνσου, η οποία μένει τους τελευταίους μήνες στο Σπίτι του Ηθοποιού, μιλά για τη σχέση της με τον Ντίνο Ηλιόπουλο αλλά και τον Κώστα Χατζηχρήστο και αποκαλύπτει ότι ο Αλέκος Αλεξανδράκης δεν τη φλέρταρε ποτέ, αλλά την έβλεπε σαν κόρη του.

Δεν ερωτεύτηκες ποτέ συνάδελφό σου; Ας πούμε τον Αλεξανδράκη…

Καταρχάς ο Αλεξανδράκης δεν με φλέρταρε ποτέ. Οταν έπαιξα στην ταινία «Το αγοροκόριτσο», όπου με έβαλε στους τίτλους και ως πρωταγωνίστρια, ήμουν πολύ μικρότερή του. Με έβλεπε σαν κόρη του.

Με τον Ηλιόπουλο, όμως, είχες σχέση…

Με τον Ντίνο είχαμε σχέση. Ομως τον Ντίνο δεν τον έβλεπες απλώς ως έναν ηθοποιό. Ηταν ένα πνευματικός άνθρωπος, με τρομακτικό χιούμορ, σοβαρός.

fonsou-(2).jpg

Και γιατί δεν τον παντρεύτηκες;

Καταρχάς είχαμε πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας και αντιδρούσαν οι δικοί μου. Δεν γινόταν!

Υπήρξες μοιραία γυναίκα που σε γούσταραν οι άνδρες…

Γιατί εγώ είμαι από τις γυναίκες που με αγαπούν οι άνδρες.

Το μετάνιωσες που δεν έκανες άλλο παιδί;

Οχι. Δεν ήμουν ικανή να κάνω άλλο παιδί. Είμαι ικανή να αγαπάω τα παιδιά και να κάνω τα πάντα για τα παιδιά. Δόθηκα στην κόρη μου. Από την άλλη, ήμουν μανιώδης με την καριέρα μου. Εδινα όλα τα χρήματα που έβγαζα για να κάνω θέατρο και δικές μου δουλειές. Τώρα που γυρίζω και κοιτάζω πίσω στον χρόνο, αυτές είναι οι δυνατές αναμνήσεις μου. Οπως το θέατρο Προσκήνιο που δημιούργησα και οι δουλειές που έκανα με τον Χατζηχρήστο, τον Καρακατσάνη…

fonsou-(5).jpg

«Σ’ την έπεσε» ποτέ ο Χατζηχρήστος;

Πολύ μεγάλος γυναικάς, όμως πάντα με προλάβαιναν οι άλλες και ήταν πάντα ερωτευμένος. Του είχα πει κάποτε: «Μα, ρε Κώστα, να μην είσαι ποτέ ελεύθερος να ερωτευτείς κι εμένα;» Και ήθελε να τον συμβουλεύω στις σχέσεις του!

Ηταν τόσο ερωτεύσιμος;

Ναι, ήταν. Καταρχάς, ήταν πολύ γενναιόδωρος. Εκανε πράγματα για τη γυναίκα με την οποία ήταν ερωτευμένος. Της έδειχνε τον έρωτά του. Ηταν άξιος για να τον αγαπάς τον Κώστα. Και δεν γινόταν ενοχλητικός να τρέχει πίσω από μια γυναίκα. Ισως και γι’ αυτό πέθανε στην ψάθα… Σε αυτό το σημείο θα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Γυρνούσα από το Παρίσι, όπου γνώρισα τον Βαγγέλη Παπαθανασίου. Εγώ είχα ένα δέος για αυτόν τον άνθρωπο και του μιλούσα στον πληθυντικό. Και όπως καθόμασταν σε διπλανά καθίσματα, μου λέει: «Σας θαυμάζω. Σας θαυμάζω πολύ». Τον ρωτάω, λοιπόν, ποιον ηθοποιό έχει θαυμάσει περισσότερο. Και μου απαντάει: «Τον Κώστα Χατζηχρήστο. Δεν υπάρχει τέτοιος κωμικός. Πόσο θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου τον συστήνατε».

Την εποχή εκείνη ο Κώστας φιλοξενούνταν στο ξενοδοχείο «Παρκ» του Δημήτρη Θεοφίλου και δεν είχε καθόλου χρήματα. Εγώ μάλιστα νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα. Μου δίνει το τηλέφωνό του και μου λέει: «Θα πάω εγώ να τον βρω. Δεν θέλω να τον κουράσω». Επειδή έμενε σε ένα δωμάτιο στο «Παρκ», του δίνω ραντεβού στον Μαγεμένο Αυλό που ήταν κάτω από το ξενοδοχείο. Και πάμε με τον Κώστα και τη σύζυγό του Βούλα στον Μαγεμένο Αυλό όπου μας περιμένει ο Παπαθανασίου. Σηκώνεται από την καρέκλα του ο Βαγγέλης και με δέος αρχίζει να του λέει πόσο τον θαυμάζει, ενώ έτρεμε βλέποντας τον είδωλό του. Και ο Κώστας να μου λέει χαμηλόφωνα: «Πες μου κάνα τραγούδι του. Δεν ξέρω τίποτα». Καθίσαμε ώρα εκεί. Οταν φύγαμε, μου τηλεφωνεί ο Κώστας και μου λέει ότι του είχε ήδη τηλεφωνήσει ο Παπαθανασίου και τον ρωτούσε αν δουλεύει και τέτοια. Λίγα εικοσιτετράωρα μετά, μου τηλεφωνεί και ο Βαγγέλης, που είχε ήδη νοικιάσει του Χατζηχρήστου ένα σπίτι στο Παγκράτι, ρετιρέ, και καθημερινά ο Χατζηχρήστος είχε κάτω από το σπίτι του ένα αμάξι με οδηγό που τον πήγαινε στον γιατρό του και μετά πηγαίναμε και τρώγαμε στον Διόνυσο απέναντι από την Ακρόπολη, τα οποία πλήρωνε όλα ο Παπαθανασίου. Και ο Κώστας στα τελευταία του έζησε σαν βασιλιάς!

Παρ’ όλες τις φτώχειες που πέρασε, ήταν τόσο αξιοπρεπής ο Χατζηχρήστος;

«Πολύ, μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι.» είπε η Άννα Φόνσου στον Νίκο Νικόλιζα και στην Espresso.

fonsou-5432.jpg

Διαβάστε επίσης:

Φόνσου: «Με γάιδαρο πήγαινα στη Βαρβάκειο φρούτα από την Τήνο... Μετά παντρεύτηκα πλούσιο Έλληνα»

Φόνσου για Φιλιππίδη - Λιγνάδη: Αν πιστεύουν ότι μπορούν να δουλέψουν, γιατί να μην ξαναδουλέψουν;

Άννα Φόνσου: «Συνειδητοποιώ ότι δεν έχω πια φίλες, έχουν φύγει όλες»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved