Μπέσσυ Μάλφα: Η ηλικία, το πραγματικό όνομα, η οικογένεια με τον Σκιαδαρέση & το πρόβλημα υγείας
Showbiz

Μπέσσυ Μάλφα: Η ηλικία, το πραγματικό όνομα, η οικογένεια με τον Σκιαδαρέση & το πρόβλημα υγείας

 

Γενέθλια έχει σήμερα η Μπέσσυ Μάλφα. Η ηθοποιός γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 26 Σεπτεμβρίου του 1966.

Η ηθοποιός, οι οποίοι πολλοί δεν γνωρίζουν ότι το πραγματικό της όνομα είναι Παναγιώτα Βασιλοπούλου είναι 58 χρονών.

Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή “Άγιος Ιωσήφ” (Saint Joseph). Σπούδασε θέατρο στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, χορό στην Κρατική Ορχηστική Σχολή Χορού και κλασικό τραγούδι στο Ωδείο Αθηνών. Για την επαγγελματική της πορεία προτίμησε να χρησιμοποιήσει το επίθετο της μητέρας της και αυτό διότι όταν ήταν στο Θέατρο Τέχνης δούλευε ταυτόχρονα και ως χορεύτρια - τραγουδίστρια ενώ δεν επιτρεπόταν.

202009112345360.IMG_3348.jpg

Η Μπέσσυ Μάλφα συμμετείχε σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Από το 1997 είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό, Γεράσιμο Σκιαδαρέση ενώ κουμπάροι τους είναι οι ηθοποιοί Λήδα Ματσάγγου και Στέλιος Μάινας. Με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση γνωρίστηκε στο σίριαλ «Πανδοχείο βρικολάκων» της ΕΤ1, το 1994.

202010241909540.0H6A9476.jpg

Έχουν τρία παιδιά, οι δίδυμες κόρες, Όλγα (το όνομα της μητέρας της Μπέσυς) και Νίκη (το όνομα της μητέρας του Γεράσιμου) και ένα γιο, τον Γιάγκο (Ιωάννης Άγγελος, από τον ήρωα του βιβλίου του Μίκα Βαλτάρη “Ο Μαύρος Άγγελος”).

202106071531150.783A8573.jpg

Μάλιστα, η ηθοποιός δεν έκρυψε την περιπέτεια υγείας της: «Εγώ δεν είχα καρκίνο, έχει τεράστια διαφορά. Πρέπει να τα προσεγγίζουμε με ιδιαίτερη προσοχή αυτά τα πράγματα, επειδή με είχαν ενοχλήσει τα δημοσιεύματα τότε, γιατί η άγνοια μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους σε φοβίες και σε τρόμο. Είναι άλλο το μηνιγγίωμα, που είναι όγκος στον εγκέφαλο, χειρουργείται και θεραπεύεται άμεσα και είναι άλλο η ασθένεια».

Και είχε τονίσει στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ το βίωσα πολύ καλά, δεν φοβήθηκα καθόλου, το αντίθετο. Πήγα τη μία μέρα έκανα το χειρουργείο μου, την άλλη μέρα ξύπνησα. Έμεινα δύο μέρες στο νοσοκομείο και γύρισα σπίτι μου».

Διαβάστε επίσης:

Ξεσπά η Μάλφα: «Αηδιαστικό να παίρνεις το μέρος του θύτη μόνο και μόνο για να έχεις δουλίτσα»

Μπέσσυ Μάλφα: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που θα σας εντυπωσιάσει - Η φώτο της χωρίς μακιγιάζ

Μπέσσυ Μάλφα: «Με εκνευρίζει όταν μου λένε ότι είμαι η γυναίκα του “Φατσέα”»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved