Κατερίνα Μισιχρόνη: Η ηθοποιός μιλάει για την απόφασή της να ασχοληθεί με την παραγωγή ελαιολάδου
Showbiz

Κατερίνα Μισιχρόνη: Η ηθοποιός μιλάει για την απόφασή της να ασχοληθεί με την παραγωγή ελαιολάδου

Η Κατερίνα Μισιχρόνη φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega και του Ανδρέα Γεωργίου, «Ταμπού» όμως η υποκριτική δεν είναι η μόνη της ασχολία. 

Εδώ και χρόνια η ηθοποιός ασχολείται και με την παραγωγή ελαιολάδου, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι όπως η ίδια τονίζει. Οι ελαιώνες βρίσκονται στην Πελοπόννησο και όπως λέει με νόημα, δεν θα της φαινόταν καθόλου άσχημο να ζήσει κάποια στιγμή στο μέλλον εκεί με τον κατάλληλο σύντροφο, μακριά από την πολύβουη Αθήνα...

Ταμπού: Ένα ένοχο μυστικό και ένα πτώμα αναστατώνουν μία οικογένεια

Είστε μία εντυπωσιακή γυναίκα που ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, για τα hair looks της... Σας αναζωογονεί να πειραματίζεστε με τα μαλλιά και την εμφάνισή σας;

Αγαπώ να αλλάζω τα μαλλιά μου! Αν είχα το ελεύθερο από τη δουλειά μου και τις απαιτήσεις τού εκάστοτε ρόλου, θα είχα πειραματιστεί πολύ περισσότερο!

Τι άλλο δεν γνωρίζουμε για εσάς;

Υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζετε για μένα και αυτό είναι επιθυμία μου, όχι επειδή είμαι κρυψίνους, αλλά επειδή πιστεύω ότι τους θεατές τούς αφορά το έργο μου και όχι οι εκάστοτε λεπτομέρειες της προσωπικής μου ζωής! Θέλοντας παρ’ όλα αυτά να απαντήσω στην ερώτηση σας, κάτι που θα μπορούσα να μοιραστώ εδώ και μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό, είναι, για παράδειγμα, ότι μου αρέσει παρά πολύ να μαγειρεύω για αγαπημένους μου ανθρώπους και να τους βλέπω να ευχαριστιούνται την ώρα που τρώνε! Να χαίρονται! Όπως και να τους οργανώνω τις διακοπές τους, όταν βαριούνται να ασχοληθούν οι ίδιοι!

Ασχολείστε και με την παραγωγή ελαιόλαδου; Πώς προέκυψε το εν λόγω εγχείρημα;

Έχει προκύψει από μια σύμπτωση και την αγάπη μου για το λάδι και τη γη πριν από αρκετά χρόνια. Ασχολήθηκα και με αυτό, με το δημιουργικό του κομμάτι, και μου δίνει χαρά. Βέβαια, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, ασχολούμαι πιο περιστασιακά και πιο χαλαρά. Οι ελαιώνες βρίσκονται στην Πελοπόννησο.

0054_MIRTO_ALIKAKI_KATERINA_TSAVALOY_KATERINA_MISIXRONI_11102023.jpg
8720546

Τη ζωή στο χωριό ή έστω σε ένα μέρος μακριά από την Αθήνα, θα τη σκεφτόσασταν;

Πιθανότατα, ναι! Με έναν καλό σύντροφο και μια δημιουργική απασχόληση που θα είχα εφεύρει, σίγουρα ναι!

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved