Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη αντίδραση μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Σαλάκα
Showbiz

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη αντίδραση μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Σαλάκα

Μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Σαλάκα για «κακή συμπεριφορά» από συνεργάτες της Μαρίνας Σάττι στη συναυλία της στον Λυκαβηττό, στενός συνεργάτης της τραγουδίστριας ξεκαθαρίζει τι συνέβη.

Μιλώντας στην εκπομπή Summer’s Cool και τον δημοσιογράφο, Ισίδωρο Φίκαρη ο συνεργάτης της Μαρίνας Σάττι υποστήριξε πως ουδέποτε υπήρξε από «άσχημη συμπεριφορά» και πως «ίσως παρερμηνεύτηκε η πρόσκληση που είχε λάβει η Κατερίνα Σαλάκα για τη συναυλία».

Ξεσπά η Κατερίνα Σαλακά για τη Μαρίνα Σάττι: «Με διώξανε από τη συναυλία, δεν αισθάνομαι καλά»

salaka-(1).jpg

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής πως:

«Ίσως παρερμηνεύτηκε η πρόσκληση, νομίζοντας η Κατερίνα Σαλακά ότι συμμετείχε στο act και στην παράσταση, μετά από αυτό που είχε γίνει στη Χαλκιδική. Επ’ ουδενί δεν της μίλησε κανείς άσχημα κι όλο αυτό έγινε μισή ώρα πριν τη συναυλία. Η Κατερίνα Σαλακά δεν παρακολούθησε τη συναυλία και η Μαρίνα Σάττι είναι πολύ στενοχωρημένη με όλο αυτό που έχει γίνει με αυτούς τους σκληρούς χαρακτηρισμούς. Όλη η ομάδα της είναι στενοχωρημένη και συνεχίζουν να αγαπάνε την Κατερίνα Σαλακά. Δεν ήταν να ανέβει στη σκηνή, αλλά να παρακολουθήσει» ανέφερε ο Ισίδωρος Φίκαρης.

Δες το απόσπασμα

Θυμίζουμε πως σε ένα από τα βίντεο της στο Tik Tok η Κατερίνα Σαλάκα αποκάλυψε πως έγινε δέκτης πολύ άσχημης συμπεριφοράς από τους συνεργάτες της Μαρίνας Σάττι καθώς δεν την άφησαν να βγει στη σκηνή μαζί της ενώ η ίδια είχε συνεννοηθεί ότι αυτό θα συμβεί, όπως είχε γίνει και πριν από περίπου έναν μήνα στη Χαλκιδική.

Μαρίνα Σάττι: Η έκπληξη στη συναυλία της με άρωμα... Eurovision!

Αποκλειστικό-Σάττι: Το αδιαχώρητο στη συναυλία της-Η έναρξη με το Ζάρι που ταρακούνησε τον Λυκαβηττό

Κατερίνα Σαλακά: Αυτός είναι ο λόγος που το παρελθόν φορούσε μόνο μαύρα ρούχα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved