Ιωάννα Τούνη: Η απάντησή της για τη σχέση της με την Αλεξανδράκη: «Μας φάγατε…»
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Η απάντησή της για τη σχέση της με την Αλεξανδράκη: «Μας φάγατε…»

Για μια ακόμη φορά η Ιωάννα Τούνη έδωσε την απάντησή της σε όλους όσοι έχουν απορίες για το πώς είναι οι σχέσεις της με την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Αυτή τη φορά η Ιωάννα μέσα από ένα story της ξεκαθάρισε πως η φιλιά τους «ζει και βασιλεύει» κόντρα στα δημοσιεύματα που της θέλουν να έχουν «παγώσει» μεταξύ τους.

Ιωάννα Τούνη: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα – «Ο Πάρης θα αποκτήσει…»

touni-(2).jpg

«Καλέ μας φάγατε! Όχι απλά δεν έχουμε μαλώσει με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, αλλά έχει έρθει Θεσσαλονίκη να με χρυσώσει κιόλας», έγραψε στο νέο της βίντεο η Ιωάννα Τούνη δείχνοντας και τα δώρα που έλαβε από εκείνη.

Δες την εικόνα

touni-(1).jpg

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν οι δυο τους είχαν πέσει και πάλι «θύματα» κακόβουλων σχολίων και η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε πάρει θέση.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό το διάστημα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με την Ιωάννα Τούνη, δεν έχουμε βρεθεί καθόλου, είμαι ένα μικρό γαϊδούρι γιατί δεν την βοήθησα καθόλου με την μετακόμιση. Εγώ προφέρθηκα αλλά δεν μπορούσα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

dimitra-alexandraki.jpg

Instagram / dimitraalexandraki1

Μιλάμε κανονικά σε βιντεοκλήσεις, δεν έχουμε κάτι. Αυτό το πράγμα που τους έχει πιάσει όλους μια εμμονή ότι έχουμε τσακωθεί είναι τρελό. Είναι δυνατόν να έχουμε τσακωθεί και να διαφημίζω την εταιρεία της; Είναι δυνατόν να έχουμε τσακωθεί και να κάνουμε σχόλια και να πειραζόμαστε; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

H Τούνη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς που πλημμύρισαν τα μάτια της! Τι ανακοίνωσε;

Ιωάννα Τούνη: Ανακαινίζει το δεύτερο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη - Εσείς το είδατε;

Τούνη: Το δώρο που δέχθηκε από τις φίλες της & οι αντιδράσεις– Το χειρότερο, τελικά δε σε αγαπάνε!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved