Γιάννης Αϊβάζης: Μετά τον χωρισμό από την Κορινθίου μετακόμισε σε νέο σπίτι - Η πρώτη φώτο
Showbiz

Γιάννης Αϊβάζης: Μετά τον χωρισμό από την Κορινθίου μετακόμισε σε νέο σπίτι - Η πρώτη φώτο

Ο Γιάννης Αϊβάζης χώρισε από την Μαρία Κορινθίου μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας και ο ηθοποιός μετακόμισε σε νέο σπίτι.

Ο Γιάννης Αϊβάζης μετακόμισε σε νέο σπίτι και έβγαλε μία selfie από το άδειο μέχρι στιγμής διαμέρισμά του.
Στην εν λόγω φωτογραφία ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη και έγραψε απλά: "Καλημέρες".

1723698143052-295730187-aivazis-korinthiou.jpg

Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε και να μην είναι μαζί όσον αφορά την προσωπική τους ζωή, όμως αναμένεται να συνεργαστούν στο θέατρο. Μάλιστα, ένα μήνα μετά τον χωρισμό τους, η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε τη συνεργασία τους στο θέατρο. Μέσα από ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο instagram η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε ότι από τον Οκτώβριο θα ανέβουν μαζί στη σκηνή για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Ο τελευταίος χορός». Με αφορμή αυτή την ανάρτησή της, η ηθοποιός δέχθηκε πολλά μηνύματα που σχολίαζαν ότι ο χωρισμός της είναι διαφημιστικό κόλπο και εκείνη ξέσπασε.

korinthiou-aivazis-12.jpg

H ίδια είχε αναφέρει: «Μόλις μπήκα στο δωμάτιο μου στην Θεσσαλονίκη. Στην ανάρτηση που έκανα εδώ στο Instagram για το θεατρικό, υπήρχαν κάποια μηνύματα που φυσικά τα περίμενα, δεν το συζητάμε. Κάποια μηνύματα βέβαια που μέχρι εκεί φτάνει ο εγκέφαλος κάποιων ανθρώπων ότι είτε ο χωρισμός είτε το θεατρικό είναι διαφημιστικό κόλπο. Ναι… Φυσικά έχουν φάει σβήσιμο όλα αυτά τα μηνύματα και σκεφτόμουν αν θα ανεβάσω αυτό το Story. Νομίζω ότι λίγο θα τοποθετηθώ… Πολύ λιτά και απέριττα. Η πρόταση του θεατρικού έγινε τέλος Μαΐου, αρχές Ιουνίου. Το σκεφτόμασταν. Το προσωπικό εμένα και του Γιάννη βγήκε το Δεκαπενταύγουστο. Επίσης δεν βγάλαμε ανακοίνωση. Αν ήμασταν έξυπνοι, λοιπόν και το κάναμε διαφημιστικά θα βγάζαμε και ανακοίνωση και θα τη βγάζαμε μέσα Σεπτεμβρίου που ξεκινούν οι εκπομπές. Αυτά. Υπάρχει οικογένεια, υπάρχει παιδί, σας ευχαριστώ πολύ. Μέχρι εκεί όμως».

Δείτε παρακάτω τη selfie του Αϊβάζη από το νέο του σπίτι.

1b93419efd854b2a8e859b07ba19f974.jpg

Διαβάστε επίσης:

Αϊβάζης: Χαμογελά ξανά μετά τον χωρισμό - H φώτο από την παραλία

Ο Δεκαπενταύγουστος των επωνύμων: Οι στιγμές κατάνυξης, οι εορτάζοντες και οι ευχές!

Οι φώτο & ο διάλογος με τον Αϊβάζη μετά τον χωρισμό τους ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved