Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης: Πήγαν μαζί την Άντα στο σχολείο
Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης: Πήγαν μαζί την Άντα στο σχολείο

Μπορεί η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης να έχουν χωρίσει, όμως σήμερα πήγαν μαζί την μικρή Άντα πρώτη μέρα στο σχολείο.

Μάλιστα, η σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε στιγμιότυπα με τη μικρή να είναι ενθουσιασμένη την πρώτη μέρα στο σχολείο και έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Instagram: «Σπουδαία μέρα σήμερα! #πρωτάκι #adagoestoachool»

202004031134590.4340_XRISTINA_KONTOVA_TZONI_KALIMERIS_632020-e1670660653295.jpg

Η Χριστίνα Κοντοβά σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στην υιοθεσία λέγοντας:

«Γενικά είχα μία ευαισθητοποίηση με το κομμάτι της υιοθεσίας και συγκεκριμένα με τα παιδιά που δεν έχουν οικογένεια – όχι γενικά. Για πολλά χρόνια έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά. Όταν ξεκίνησα να βγαίνω με τον πρώην σύντροφό μου, τον Τζώνη Καλημέρη, και τέθηκε το θέμα της οικογένειας τού είπα ότι δεν ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά αν μου ξυπνήσει ποτέ το ένστικτο, έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι θέλω να υιοθετήσω και μάλιστα από την Αφρική.

Είχα συνδεθεί με τον τόπο και φανταζόμουν ότι εγώ μπορώ να γίνω μαμά εδώ, έτσι σε ένα από τα ταξίδια μου πάρθηκε συνειδητοποιημένα η απόφαση. Είναι ωραίο που εκείνος ήταν και παραμένει δίπλα μας σε όλο το ταξίδι. Παρόλο που δεν είμαστε ζευγάρι, είμαστε πάντα οικογένεια»

Οι φωτογραφίες της μικρής Άντα στην Πρώτη Δημοτικού

Διαβάστε επίσης:

Eλπίδα Ιακωβίδου: Έλαβε ανθοδέσμη στην πρεμιέρα της από τον Καλημέρη – Η αντίδρασή της on air

Χριστίνα Κοντοβά: Επέστρεψε στη δουλειά μετά το χειρουργείο -«Η αποθεραπεία ήταν πραγματικά επίπονη»

Χριστίνα Κοντοβά: Πήρε εξιτήριο μετά το χειρουργείο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved