Χριστίνα Κοντοβά: Επέστρεψε στη δουλειά μετά το χειρουργείο -«Η αποθεραπεία ήταν πραγματικά επίπονη»
Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: Επέστρεψε στη δουλειά μετά το χειρουργείο -«Η αποθεραπεία ήταν πραγματικά επίπονη»

Απόλυτα καλά στην υγεία της δείχνει να είναι η Χριστίνα Κοντοβά μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη και την κράτησε για αρκετές μέρες μακριά από την καθημερινότητά της. 

Το χειρουργείο ήταν ρουτίνας μιας και έβγαλε τις αμυγδαλές της, όμως την ταλαιπωρούσαν για αρκετό καιρό και έτσι πήρε την απόφαση να το κάνει για να απαλλαγεί οριστικά από τα προβλήματα που τής παρουσιάζονταν.

Χριστίνα Κοντοβά: Πήρε εξιτήριο μετά το χειρουργείο

kontova.jpg

«Τι κι αν έκλεισα τα 46, κάνω παιδικές επεμβάσεις. Αμυγδαλές» είχε γράψει με χιούμορ η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πήρε εξιτήριο πριν από λίγες μέρες, έμεινε στο σπίτι για να γίνει απολύτως καλά και να ανακτήσει τις δυνάμεις της και τέλος καλό, όλα καλά για τη Χριστίνα Κοντοβά η οποία σήμερα (10/9) ανέβασε μία φωτογραφία από το γραφείο της και έγραψε στη λεζάντα:

«Πίσω στη δουλειά 8 μέρες μετά από το χειρουργείο. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα μηνύματα. Η αποθεραπεία ήταν πραγματικά επίπονη αλλά σιγά σιγά επανέρχομαι» έγραψε ενημερώνοντας τους followers της οι οποίοι της έστελναν όλες αυτές τις μέρες «κύματα» θετικής αύρας και γλυκών σχολίων.

kontova.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved