Μαρία Σολωμού: Πώς αντέδρασε όταν της έστειλαν άσεμνες φωτογραφίες στο Instagram;
Showbiz

Μαρία Σολωμού: Πώς αντέδρασε όταν της έστειλαν άσεμνες φωτογραφίες στο Instagram;

Η Μαρία Σολωμού είχε καλεσμένη στην εκπομπή της στο Youtube την  Tik Toker, Έλενα Χαραλαμπούδη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στα μηνύματα και τις άσεμνες φωτογραφίες που λαμβάνουν στο Instagram.

Η Μαρία Σολωμού τόνισε: «Δεν έχεις πάρει d…k pic; Εγώ κατάλαβα τους ποδολάγνους από το Instagram, δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα. Εγώ τα δύο πρώτα χρόνια που το άνοιξα… κανείς. Βέβαια, μετά ανακάλυψα ότι δεν είχα βρει αυτό το βελάκι, που σου δείχνει τα μηνύματα όσων δεν σε ακολουθούν. Άσε μετά που τα άνοιξα τι βρήκα… Εγώ το 21′ τα άνοιξα. Από τότε και για τον πρώτο χρόνο τίποτα. Πρέπει να έχω μαζέψει κάποιες d…k pic λίγες. Μου ήρθαν κάποια στιγμή κι είπα δόξα τω Θεώ, με θεωρούν γυναίκα».

Photo-shared-by-Maria-Solomou-on-July-03-2024-tagging-@white_boutiques_gr-@nakshoes-and-@mairig1an.-May-be-an-image-of-one-or-more-people-makeup-jumpsuit-sarong-dress-and-outdoors..jpg

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν καταλαβαίνω και τη χρησιμότητα. Δηλαδή, όταν θα σου έρθει αυτό, έλεγα σε εμένα ποτέ, με βλέπουν αλλιώς γιατί έχω και πολλές γυναίκες που με ακολουθούν. Το 80% είναι γυναίκες και το 20% άντρες»

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Η Σολωμού παραδέχεται ότι έχει εμμονή αλλά όχι, δεν πρόκειται για τον Mente Fuerte! Οι απίθανες φωτό

Η Μαρία Σολωμού τα ‘χασε με την παράτολμη βουτιά του Mente Fuerte – Δες το σχόλιό της!

Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: «Είτε κάνουμε παρέα, είτε κάνουμε σεξ, είναι δικό μας πρόβλημα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved