Αϊβάζης: Ανανεωμένος μετά τον χωρισμό από την Κορινθίου- Η φώτο με κοιλιακούς φέτες στο μπάνιο
Showbiz

Αϊβάζης: Ανανεωμένος μετά τον χωρισμό από την Κορινθίου- Η φώτο με κοιλιακούς φέτες στο μπάνιο

Ο Γιάννης Αϊβάζης χώρισε από την Μαρία Κορινθίου μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στο instagram του είναι εντυπωσιακές. 

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα μετακόμισε σε άλλο σπίτι, είναι ανανεωμένος.

Ο Γιάννης Αϊβάζης δημοσίευσε σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου μία φωτογραφία του στην οποία απεικονίζεται να είναι μέσα στο μπάνιο χωρίς την μπλούζα του λέγοντας καλημέρα στους διαδικτυακούς του φίλους και... με κοιλιακούς φέτες.

aivazis-(2).jpg

Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε και να μην είναι μαζί, όμως αναμένεται να συνεργαστούν στο θέατρο.

Μάλιστα, ένα μήνα μετά τον χωρισμό τους, η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε τη συνεργασία τους στο θέατρο. Μέσα από ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο instagram η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε ότι από τον Οκτώβριο θα ανέβουν μαζί στη σκηνή για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Ο τελευταίος χορός». Με αφορμή αυτή την ανάρτησή της, η ηθοποιός δέχθηκε πολλά μηνύματα που σχολίαζαν ότι ο χωρισμός της είναι διαφημιστικό κόλπο και εκείνη ξέσπασε.

H ίδια είχε αναφέρει: «Μόλις μπήκα στο δωμάτιο μου στην Θεσσαλονίκη. Στην ανάρτηση που έκανα εδώ στο Instagram για το θεατρικό, υπήρχαν κάποια μηνύματα που φυσικά τα περίμενα, δεν το συζητάμε. Κάποια μηνύματα βέβαια που μέχρι εκεί φτάνει ο εγκέφαλος κάποιων ανθρώπων ότι είτε ο χωρισμός είτε το θεατρικό είναι διαφημιστικό κόλπο. Ναι… Φυσικά έχουν φάει σβήσιμο όλα αυτά τα μηνύματα και σκεφτόμουν αν θα ανεβάσω αυτό το Story. Νομίζω ότι λίγο θα τοποθετηθώ… Πολύ λιτά και απέριττα. Η πρόταση του θεατρικού έγινε τέλος Μαΐου, αρχές Ιουνίου. Το σκεφτόμασταν. Το προσωπικό εμένα και του Γιάννη βγήκε το Δεκαπενταύγουστο. Επίσης δεν βγάλαμε ανακοίνωση. Αν ήμασταν έξυπνοι, λοιπόν και το κάναμε διαφημιστικά θα βγάζαμε και ανακοίνωση και θα τη βγάζαμε μέσα Σεπτεμβρίου που ξεκινούν οι εκπομπές. Αυτά. Υπάρχει οικογένεια, υπάρχει παιδί, σας ευχαριστώ πολύ. Μέχρι εκεί όμως».

Δείτε τη νέα selfie που τράβηξε και ο Γιάννης Αϊβάζης είναι πιο γυμνασμένος από ποτέ!

aivazis-2.jpg

Διαβάστε επίσης:

Κορινθίου: Ξέσπασε με τα μηνύματα για τον χωρισμό της από τον Αϊβάζη ότι είναι διαφημιστικό κόλπο

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: H ανακοίνωση έναν ακριβώς μήνα μετά από τον χωρισμό τους

Κορινθίου – Αϊβάζης: Οι ευχές για την γιορτή της κόρης τους και οι φωτογραφίες με την Ισμήνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved