Γιάννης Αντετοκούνμπο - Μαράια: Γιόρτασαν τα 1α γενέθλια της κόρης τους - Οι τρυφερές φωτό!

Instagram / sincerelyymariah

Showbiz

Γιάννης Αντετοκούνμπο - Μαράια: Γιόρτασαν τα 1α γενέθλια της κόρης τους - Οι τρυφερές φωτό!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ρίντλσπιγκερ γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους και φυσικά, τα φώτα έπεσαν πάνω τους!

Λίγες μέρες μετά τον γάμο τους στην Πύλο, το ζευγάρι έζησε μια ακόμα ξεχωριστή στιγμή, με τη Μαράια να ανεβάζει στο Instagram τρυφερές φωτογραφίες από τον πρώτο χρόνο ζωής της μικρής τους πριγκίπισσας.

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Διακοπές στη Μύκονο μετά τον γάμο υπερπαραγωγή

Photo-by-Mariah-Antetokounmpo-on-September-14-2024.-May-be-an-image-of-1-person-baby-Sacre-Coeur-and-text..jpg

Instagram / sincerelyymariah

«Χαρούμενα πρώτα γενέθλια στη μικρή μας πριγκίπισσα. Το πιο γλυκό κοριτσάκι στο σπίτι μας γεμάτο τρέλα. Η μαμά, ο μπαμπάς και τα αδέρφια σου σε αγαπάμε κοριτσάκι μου», ανέφερε στη λέζάντα.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/C_54fcIss8N/

"Είμαι πολύ πιο κολλημένος με την κόρη μου, πολύ πολύ πολύ πιο κολλημένος. Αγαπώ τα αγόρια μου, αλλά υπάρχει διαφορετική δυναμική με τα αγόρια. Μπορούμε να παίξουμε παιχνίδια μαζί, να παλέψουμε και άλλα τέτοια, αλλά είναι διαφορετικό όταν είσαι με την κόρη σου. Είμαι πιο από πάνω της, δίνω περισσότερα φιλιά.

Photo-by-Mariah-Antetokounmpo-on-September-14-2024.-May-be-an-image-of-2-people-baby-people-playing-basketball-basketball-jersey-sports-equipment-ball-backboard-and-basketball-court..jpg

Instagram / sincerelyymariah

Η Μαράια μου λέει συνεχώς “σταμάτα να τη φιλάς, σταμάτα να τη φιλάς, τη γεμίζεις με μικρόβια”, αλλά δεν με νοιάζει, είναι το μικρό μου κορίτσι. Και κατά κάποιο τρόπο με έχει κάνει πιο ευαίσθητο, πιο μαλθακό, γιατί μεγάλωσα έχοντας γύρω μου αγόρια. Έχω τέσσερα αδέρφια αγόρια και πλέον δύο γιους. Μεγάλωσα με αγόρια. Η κόρη μου βγάζει έτσι μία διαφορετική πλευρά του εαυτού μου, την οποία δεν είχα δει ποτέ πριν. Ελπίζω να μην είμαι λιγότερο σκληρός στους αγώνες, αλλά το αγαπώ, το αγαπώ. Ελπίζω να είναι χαρούμενη, να μεγαλώσει, να είναι υγιής και όλα της τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα", έχει πει για την κόρη του ο Γιάννης Αντεοκούνμπο.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανατροπή! Έγινε ο γάμος, το απόγευμα η γαμήλια δεξίωση

Ο all star γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι VIP καλεσμένοι, τα πάρτι & το dress code

Αντετοκούνμπο: Απόψε το «Nigerian Party» - Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γάμο - υπερπαραγωγή!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved