Αργυρός: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα, την πατρότητα & το σοβαρό πρόβλημα υγείας
Media

Αργυρός: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα, την πατρότητα & το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στο Πρωινό για την Αλεξάνδρα Νίκα, την πατρότητα, το σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά και την κριτική που είχε δεχτεί από τον Γιώργο Νταλάρα λίγες μέρες πριν την μεγάλη του συναυλία στο Royal Albert Hall.

Αρχικά για τον Γιώργο Νταλάρ, είπε: «Ο καθένας εκφράζεται με τον τρόπο που θέλει να εκφραστεί. Η καλλιτεχνική αξία του Γιώργου Νταλάρα είναι τεράστια. Ούτε θέλω να συγκρίνω ότι η απάντησή μου είναι το Almbert Hall. Η καλλιτεχνική του αξία είναι τεράστια, το λέω σαν μαθητής. Η κριτική του με άγγιξε, δεν το κρύβω, το είδα σαν κριτική δασκάλου προς μαθητή.»

Σε άλλο σημείο είπε: « Έχω μάθει να ζω με τα απλά. Την ουσία τη βρίσκω εκεί. Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι πολυτέλειες. Ζω σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Έχω καλούς συνεργάτες που διαχειρίζονται τα δικά μου πράγματα».

1726480176892-58852498-Capture.jpg

Και τόνισε ο τραγουδιστής: «Διαχειρίζονται εκείνοι την κατάσταση. Προσπαθώ να διασφαλίσω την οικογένειά μου. Ο αδελφός μου, η οικογένειά μου, φίλοι μου. Η καλύτερη επένδυση είναι να προσέχω τον εαυτό μου. Την επένδυση τη χρηματική θα την κάνουν εκείνοι που έχουν γνώση στο κομμάτι. Η επένδυση είναι συναισθηματική και ανθρώπινη.»

Για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Νίκα και τις φήμες που γράφονται και λέγονται, τόνισε: «Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί πρέπει να προστατεύσω τους ανθρώπους που είναι στο πλευρό μου. Έχω μεγαλώσει σε μια όμορφη οικογένεια και έχω πάρει αγάπη και θα ήθελα να τη μοιράσω και στη δική μου οικογένεια».

argiros-21.jpg

Όσο για το αν τον αγχώνει ο ερχομός ενός παιδιού δήλωσε: «Δεν με αγχώνει. Είμαι καλός με τα παιδιά. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και υπομονή. Όποτε έρθει ένα παιδί θα του δώσω την αγάπη που πήρα από την οικογένειά μου. Δεν ξέρω για γάμο. Μακάρι να μπορέσει να έρθει η Αλεξάνδρα στη συναυλία».

Τέλος για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του ανέφερε: «Έχω πάρα πολλά χρόνια αυτό το πρόβλημα. Έχω δύο κήλες που μου κόβουν την παροχή αίματος στο πόδι. Κρέμασε το πέλμα, δεν το αισθανόμουν. Είχε αδυνατίσει το πόδι, είχαν φύγει όλες οι τρίχες. Ήταν από τον Νοέμβρη και σταμάτησε γύρω στο Πάσχα. Έκανα τα πάντα. Δεν ήμουν καλά ούτε ψυχολογικά. Το βράδυ ήμουν στην πίστα με χάπια και ενέσεις. Είχα απηυδήσει, πήγα στον Παΐσιο και μετά σε έναν φυσικοθεραπευτή στο Κολωνάκι που μέσα σε μία εβδομάδα. Πλέον έχω αρχίσει και βρίσκω τον εαυτό μου.»

Διαβάστε επίσης:

Όσα αποκαλύπτει ο Αργυρός στην πρεμιέρα του «Πρωινού» για την πατρότητα & τα σχέδια γάμου με τη Νίκα

Αργυρός: Πότε θα γίνει πατέρας; Η σύντροφός του διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της!

Αργυρός: Οι φωτογραφίες απο το ταξίδι του στο Λονδίνο-Έτοιμος για την συναυλία στο Royal Albert Hall

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved