Ευαγγελία Συριοπούλου: Μπαίνει στον μήνα της & έκανε την αποκάλυψη για το φύλο του μωρού
Showbiz

Ευαγγελία Συριοπούλου: Μπαίνει στον μήνα της & έκανε την αποκάλυψη για το φύλο του μωρού

Η Ευαγγελία Συριοπούλου περιμένει το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της Στράτο Πατσατζή και ήταν καλεσμένη στο Happy Day.

 

Η εγκυμονούσα ηθοποιός ανέφερε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μπαίνω στον μήνα μου. Προλάβαμε! Δεν ένιωθα την ανάγκη να το ανακοινώσω νωρίτερα. Πέρναγα πολύ καλά με την οικογένειά μου. Ήμουν στον 7ο όταν το ανακοίνωσα. Όταν ένιωσα την ανάγκη να το επικοινωνήσω, το έκανα. Είμαστε 14 χρόνια πολύ. Κάναμε άλλα πράγματα και όταν ήρθε η στιγμή για να κάνουμε οικογένεια, έγιναν όλα στην ώρα τους».

evaggelia-syriopoulou.jpg

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Έχω λίγο άγχος, έχει καταλάβει ότι έρχεται ένα καινούριο μέλος στην οικογένεια. Ρωτάω και άλλες μανούλες. Το έχω στο μυαλό μου. Έχω αποφασίσει ότι αυτή τη χρονιά θα κάτσω για να ισορροπήσω αυτή την κατάσταση. Στη σειρά το κρύβαμε με τα ρούχα, το ήξεραν».

Και πρόσθεσε: «Το μωρό δεν ήρθε πολύ ξαφνικά. Θέλαμε και ένα δεύτερο παιδάκι. Χαρήκαμε πολύ. Έλεγα θα του το πω από κοντά, αλλά δεν άντεξα, τον πήρα βιντεοκλήση και του το έδειξα.

1726489289142-505348934-image.jpg

Το αναπολείς καμιά φορά το ανέμελο, γιατί υπάρχει και μια κούραση, αλλά δεν αλλάζω τη συνθήκη που ζούμε. Όταν έχει ελεύθερο χρόνο, γιατί δουλεύει πολύ είναι εκεί. Είναι ένας καλός μπαμπάς. Εγώ είμαι η υπερπροστατευτική. Ο Στράτος μου λέει ηρέμησε. Είχα και έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη. Το πρώτο τρίμηνο ήταν λίγο δύσκολο, αλλά το ξεπεράσαμε.Το φύλο θα το κρατήσουμε για εκείνη την ημέρα».

Διαβάστε επίσης:

Ευαγγελία Συριοπούλου: Γιορτάζει την πρώτη επέτειο γάμου με τον Στράτο Πατσατζή -Η αδημοσίευτη φώτο

Ευαγγελία Συριοπούλου: H πρώτη φωτό με τον σύζυγό της μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης

Έγκυος ξανά η Συριοπούλου - Το επικό σχόλιο της Καρύδη κάτω από τη φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved