Showbiz

Τσαγκρινού: «Οι πρώτες ημέρες με το μωρό είναι πανέμορφες... Είναι πολύ δύσκολο»

Η Έλενα Τσαγκρινού, σχεδόν ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, ένα υγιέστατο αγοράκι που της έχει κλέψει την καρδιά και μονοπωλεί το ενδιαφέρον της και τις ώρες της. 

Μπορεί να βιώνει τις καλύτερες στιγμές της ζωής της καθώς ήθελε πολύ να γίνει μανούλα, όμως οι πρώτες αυτές στιγμές, είναι και αρκετά δύσκολες για μία νέα μανούλα όπως είναι η Έλενα Τσαγκρινού.

Έλενα Τσαγκρινού: Έτσι είναι το σώμα της μετά τη γέννα - Θα εντυπωσιαστείτε!

Μιλώντας σε έξοδό της στις κάμερες και τους δημοσιογράφους, η όμορφη τραγουδίστρια παραδέχτηκε: «Οι πρώτες ημέρες με το μωρό είναι πανέμορφες. Είναι ευλογία να έχεις ένα παιδάκι, το εύχομαι σε όλους. Είναι πολύ δύσκολο βέβαια. Υπάρχει μια τεράστια προσπάθεια στο να τα καταφέρουμε όλα, να αντέξουμε, να έχουμε δύναμη, γιατί μας θέλει το μωρό. Βοηθάει πάρα πολύ ο σύντροφός μου, δεν έχω λόγια γι’ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν σύντροφο να σε βοηθά σε αυτό».

Και συνέχισε λέγοντας: «Το πιο δύσκολο πράγμα που κλήθηκα να αντιμετωπίσω τις πρώτες ημέρες με το μωρό, εκτός από την αϋπνία, είναι το ότι φοβάσαι γιατί κλαίει και νομίζεις ότι κάτι έχει πάθει, αλλά δε φταις κι εσύ γιατί είναι λογικό να κλαίει».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved