Showbiz

Ζουγανέλη: Δηλώνει μαγείρισσα, σουρτούκω και παραδέχεται: «Νιώθω πάντα μεγάλη ταραχή πάνω στη σκηνή»

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και μίλησε για την καθημερινότητά της αλλά και για την επαφή που έχει με τον κόσμο! 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ένα από τα πράγματα που την κάνουν να χαλαρώνει, είναι να μαγειρεύει, κάτι που κάνει πολλά πολλά χρόνια. Όπως είπε, αν και της αρέσει να μένει στο σπίτι, είναι και... σουρτούκω αφού της αρέσει και να βγαίνει έξω.

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Ελεονώρα Ζουγανέλη: Μαζί στο Θέατρο Λυκαβηττού το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Instagram / elzouganeli

Όσο για τις live εμφανίσεις της, η Ελεονώρα Ζουγανέλη παραδέχτηκε: «Γενικώς παρατηρώ πολύ καλά τους θεατές στις συναυλίες μου και τους βλέπω. Έχουν την αίσθηση ότι δεν τους βλέπουμε και έχει πλάκα, κυρίως όταν σε σχολιάζουν. Μου έχει τύχει πολλές φορές και με καλό και με κακό τρόπο. Δεν ξενερώνω, ξέρω ότι συμβαίνει».

Και συνέχισε: «Είμαι ένας άνθρωπος που συγκινούμαι πάνω στη σκηνή, έχω δακρύσει από την αγάπη του κόσμου. Νιώθω πάντα πολύ μεγάλη ταραχή όταν βρίσκομαι εκεί πάνω, κάθε φορά που βγαίνω έχω την ίδια λαχτάρα και ένταση με την πρώτη φορά»

Η ίδια κατέληξε λέγοντας: «Κάποιες στιγμές η ένωση είναι πραγματικά πολύ ουσιαστική. Ξαφνικά με αφορμή ένα τραγούδι ή μία παράσταση οι άνθρωποι έρχονται τόσο κοντά που ακόμη και σε μακροχρόνιες σχέσεις να μην έχει συμβεί αυτό».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved