Showbiz

Παππά - Λάζαρης: Το ιδιωτικό συμφωνητικό, ο όρος & το ποσό που πρέπει να καταβάλλει η Δανάη

Το πρωινό σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου ανέφερε ότι η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό λόγω οικονομικών διαφωνιών τους.

Και μπορεί ο Λάμπρος να μην παραδέχεται ότι υπάρχει πόλεμος ανάμεσά τους, το Πρωινό με ένα νέο ρεπορτάζ αναφέρει την οικονομική διαμάχη του πρώην ζευγαριού.

Όπως τόνισε η Άρια Καλύβα, υπέγραψαν πριν από λίγες μέρες ένα ιδιωτικό συμφωνητικό στο γραφείο του δικηγόρου Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη.

Ο επιχειρηματίας ζητά από τη Δανάη Παππά την καταβολή του ποσού των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες. Η πρώτη καταβολή πρέπει να γίνει αρχές Οκτωβρίου και να δώσει 23.000 ευρώ.

Όπως ειπώθηκε, Λάμπρος Λάζαρης είχε πάρει δάνειο και έδωσε τα χρήματα στη Δανάη Παππά για να ανακαινίσει το πατρικό της στα βόρεια προάστια.

Αν αυτό δεν εφαρμοστεί, ο επιχειρηματίας θα ισχυριστεί αθέτηση της συμφωνίας των όρων στο ιδιωτικό συμφωνητικό, θα γίνει έξωση στη Δανάη Παππά και διαχωρισμός των διαμερισμάτων και ο Λάμπρος Λάζαρης θα προχωρήσει σε ενοικίαση του ισογείου διαμερίσματος.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας ζητά πίσω τα δύο πολυτελή οχήματα που είχε αγοράσει και είχε μεταβιβάσει στο όνομά της.

Διαβάστε επίσης:

Λάζαρης για Παππά: «Aπορώ πως βγαίνουν όλα αυτά στη δημοσιότητα, είναι fake news»

Λάζαρης: Ξεσπά μετά τα δημοσιεύματα για τη Δανάη Παππά - «Σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου...»

Δανάη Παππά: Ερωτευμένη με ηθοποιό; Οι φώτο, οι φήμες και η αλήθεια

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved