Άννα Κουρή: Με τον σύζυγό μου είμαστε 30 χρόνια μαζί! Τέλειο για μας, βαρετό για τον κόσμο
Showbiz

Άννα Κουρή: Με τον σύζυγό μου είμαστε 30 χρόνια μαζί! Τέλειο για μας, βαρετό για τον κόσμο

Για την προσωπική της ζωή και πώς έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άννα Κουρή.

Δεν ξέρουμε πολλά για την οικογενειακή σας κατάσταση, πώς καταφέρνετε τόσα χρόνια και κρατάτε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

Υποθέτω ότι η προσωπική μου ζωή δεν είναι «πιπεράτη» για τον κόσμο, γιατί είμαι μαζί με τον σύζυγό μου περίπου 30 χρόνια! Τέλειο για μας, βαρετό για τον κόσμο.

Άννα Κουρή: «Από τα 40 και μετά ο χρόνος με τρομάζει, γιατί περνάει αστραπιαία»

Σας πέρασε η ιδέα από το μυαλό να υιοθετήσετε ένα παιδί;

Δεν έκανα παιδί από επιλογή. Εάν όμως ήθελα να έχω ένα παιδί, δεν θα είχα καμία αναστολή να υιοθετήσω κι ας είχα και δικό μου.

TOM_9559.jpg

Αισθάνεστε την ταμπέλα της «Βάνας» από τους «Μεν και Δεν» να σας κυνηγάει μέχρι σήμερα;

Ναι το έχω πει πολλές φορές, είναι μια σειρά που είμαι ευγνώμων που την έκανα, γιατί ήταν και ποιοτική και πετυχημένη, επίσης έγινα γνωστή στο πλατύ κοινό, αλλά από την άλλη με εγκλώβισε. Το έχω αποδεχτεί και δεν με ενοχλεί πια. Στο θέατρο επιλέγω διαφορετικούς ρόλους και στην τηλεόραση προσπαθώ να διαφοροποιούμαι από τη Βάνα γι’ αυτό και δεν παίζω συχνά.

201902261039280.6088_ANA_KOYRI_ALEXANDRA_SAKELAROPOYLOY_2522019.jpg

Θα ήσασταν θετική στο να γίνει η σειρά αυτή remake;

Μέχρι πριν από 3 - 4 χρόνια θα με ενδιέφερε πολύ, αλλά ο Χάρης που είχε τον πρώτο λόγο, προτίμησε να κάνει το «Καφέ της Χαράς». Τώρα μάλλον έχω χάσει το ενδιαφέρον μου. Άλλωστε είμαι τόσο ενθουσιασμένη με τις καινούργιες μου σειρές, που τώρα μόνο αυτές μονοπωλούν την σκέψη μου.

Πηγή Λοιπόν

Άννα Κουρή: Η ζωή στο Κονγκό και η «κρυφή» προσωπική ζωή

Άννα Κουρή: «Μεγάλος μύθος ότι βγάλαμε λεφτά από τη σειρά»

Άννα Κουρή: «Δε μου δίνουν να παίξω δραματικούς ρόλους»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved