Ζουγανέλης: Με την Ισιδώρα αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, τσακωμούς, διαφωνίες, όχι όμως εντάσεις
Showbiz

Ζουγανέλης: Με την Ισιδώρα αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, τσακωμούς, διαφωνίες, όχι όμως εντάσεις

Για το μυστικό της ισορροπημένης σχέσης με τη γυναίκα του αλλά και για την κόρη του, Ελεονώρα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Με τη σύζυγό σας Ισιδώρα Σιδέρη, πώς έχετε καταφέρει και είστε ενωμένοι σαν μια γροθιά όλα αυτά τα χρόνια; Ποιο είναι το μυστικό σας;

Ο σεβασμός, η αποδοχή της διαφορετικότητας του άλλου, η συνύπαρξη, το παιδί, το βίωμα… Ο κοινός αγώνας που δώσαμε για να φτάσουμε κάπου, η αγάπη και ο έρωτας. Όλα αυτά μαζί. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, τσακωμούς, διαφωνίες, όχι όμως εντάσεις. Η ένταση δημιουργεί μια κατάσταση εμπάθειας.

Γιάννης Ζουγανέλης: Ήλπιζα να τη γλιτώσω, όπως ο Παύλος Κοντογιαννίδης, τα σπίτια μας είναι απέναντι

IMG_3265.jpg

Θα δούμε γάμο με την κόρη σας, Ελεωνόρα και τον Νίκο Συρίγο;

Δεν ξέρω. Θέλω να είναι ευτυχισμένη και να περνάει καλά! Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, αγαπάει το αντικείμενό της, προσπαθεί και το καλυτερεύει. Έχω γνωρίσει μεγάλους δημοφιλείς καλλιτέχνες, έχω μιλήσει σαν παιδάκι επί ίσοις όροις στη Μύκονο με τη Μαρία Κάλλας και παρά το μέγεθος τους ήταν ταπεινοί.

0530_NIKOS_SIRIGOS_ELEONORA_ZOYGANELI_GIANIS_ZOYGANELIS_2772024.jpg

Το πέρασμα του χρόνου σας αγχώνει;

Δεν μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτομαι, αλλά δεν με απασχολεί τόσο που να με αναιρεί. Έχω κλείσει 67 είμαι στα 68 και επειδή ήμουν χρόνια δάσκαλος, πάντοτε λέω πως η νεανικότητα είναι η σχέση που έχει το πρόσωπο με την εγρήγορση τη δημιουργική. Το γήρας είναι μια κατάσταση που μπορεί να μην σε πιάσει αν είσαι δημιουργός. Εντάξει η φθορά υπάρχει, αλλά πάλι με την εγρήγορση προσπαθείς να την ξεπερνάς.

Πηγή Λοιπόν

Γιάννης Ζουγανέλης: Μιλά για τη φωτιά στο σπίτι του - «Είδα να καίγονται και αξίες...»

Γιάννης Ζουγανέλης στο gossip-tv: «Δεν θα σταματήσω να νιώθω την έλλειψη του Λαυρέντη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved