Showbiz

Χρηστίδου: «Έχω απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη για την προστασία των παιδιών μου & θα το ξανακάνω αν...»

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε μία συνέντευξη ποταμό, μιλάει για τη δημοσιότητα στη ζωή της, για το πόσο την έχει επηρεάσει σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή αλλά και για την προσπάθεια που κάνει ώστε να προστατεύει τους δύο γιους της, τους οποίους έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη! 

Η όμορφη παρουσιάστρια παραδέχεται ότι είναι μέσα στο παιχνίδι να ακούγονται και καλά και κακά για εκείνη, όμως τονίζει πως πλέον δεν την αγγίζει τίποτα...

Κούγιας σε Χρηστίδου: «Είχατε στενή σχέση με τα μπουζούκια, εκεί δεν εργαζόταν ο πρώην σύζυγός σας;»

Εσύ πώς νιώθεις όταν η προσωπική σου ζωή γίνεται θέµα συζήτησης στην τηλεόραση; Είναι κάτι που συνηθίζεις µε τα χρόνια;

Ναι. Κι όμως συνηθίζεται! (Γελάει.) Ούτε εγώ θα το πίστευα, αν µου το έλεγες στο παρελθόν, γιατί υπήρχαν χρονιές που µε επηρέαζε πάρα πολύ. Πλέον όµως καθόλου. Δεν µε επηρεάζει. Δεν µαθαίνω, δεν ξέρω, δεν διαβάζω τι γράφεται για µένα. Το αποφεύγω πάρα πολύ. Αν δω κάτι, θα είναι µόνο σε εκποµπές, γιατί λόγω της δουλειάς, παρακολουθώ τηλεόραση. Με νοιάζει µόνο να έχω εξηγήσει στα παιδιά µου αυτό το παιχνίδι και να το αντιληφθούν όσο µπορούν στην ηλικία τους. Το τι λέγεται με αφορά μόνο στο επίπεδο του τι θα φτάσει στα αυτιά τους. Απλά η κόκκινη γραμμή μου είναι όταν αφορά τα ίδια τα παιδιά και τα δικά τους προσωπικά δεδομένα.

Είναι αυτό το κόστος της δηµοσιότητας;

Και τα δύο είναι µέσα στο «συµβόλαιο». Αυτή η δουλειά έχει πάρα πολλά καλά, αλλά έχει και αυτές τις πτυχές, µε τις οποίες πρέπει να πορευτείς. Το καταλαβαίνω και το σέβοµαι. Δεν έχω κλείσει ποτέ αυτή την πόρτα, µε την έννοια να πω: «Μέχρι εδώ! Δεν επιτρέπω σε κανέναν τίποτα». Ο µόνος λόγος που θα το κάνω αυτό είναι για να προστατεύσω τα παιδιά µου και µόνο. Από κει και πέρα, αν θες να μείνει κάτι κρυφό, μένει. Με κόστος και θυσιάζοντας ενδεχομένως κάποια πράγματα, αλλά γίνεται.

Όσον αφορά την υπερέκθεση που πήρε το διαζύγιό σας µε τον Θοδωρή Μαραντίνη, πιστεύεις ότι προστάτευσες τους γιους σου, Φίλιππο και Μιχαήλ, όσο ήθελες;

Όχι όσο θα ήθελα γιατί δεν ήταν στο χέρι µου. Δυστυχώς εκτέθηκαν πολλά προσωπικά τους δεδομένα και ακούστηκαν ψέματα που αφορούν εκείνα. Αλλά ποτέ δεν θα απαντούσα σε αυτό με μια συνέντευξη, ούτε θα έπραττα κάτι δημόσια. Έχω απευθυνθεί στην ελληνική Δικαιοσύνη σε ό,τι αφορά την προστασία τους όποτε χρειάστηκε και θα το ξανακάνω όσες φορές και αν χρειαστεί.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved