Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Ανήμερα της 1ης επετείου γάμου, διάλεξαν τα βαφτιστικά για την κόρη τους
Showbiz

Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Ανήμερα της 1ης επετείου γάμου, διάλεξαν τα βαφτιστικά για την κόρη τους

Σήμερα (24/9) ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση αποφάσισαν να γιορτάσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο την πρώτη επέτειο γάμου τους που είχε γίνει πέρυσι στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. 

Το ζευγάρι βρέθηκε σήμερα το απόγευμα σε γνωστό ατελιέ επώνυμων βαφτιστικών ρούχων προκειμένου να διαλέξει τα ρουχαλάκια που θα φορέσει η μικρή τους αυτή την τόσο όμορφη στιγμή της οικογενειακής ευτυχίας του.

Δήμητρα Βαμβακούση: Πήγε στο Ηρώδειο κι έμεινε με τα τακούνια στο χέρι!

Photo-by-Dimitra-Vamvakousi-on-September-11-2024.-May-be-an-image-of-1-person-ocean-and-beach..jpg

Μάλιστα, η Δήμητρα Βαμβακούση ανέβασε βίντεο από τις στιγμές τους στο ατελιέ, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να εύχεται «η ώρα η καλή» και την όμορφη σύζυγό του να κρατάει στο χέρι της ένα υπέροχο κοριτσίστικο παπουτσάκι.

Η Δήμητρα Βαμβακούση μάλιστα είπε ότι έχουν ακόμα δρόμο μπροστά τους για την ημέρα της βάφτισης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να γίνει άμεσα.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει το όνομα που θα δώσει στη μικρούλα αφού τον περασμένο Ιούνιο ο Ντάνος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του:

aggelopoulos.jpg

«Πρώτα ο Θεός θα δώσουμε στην κόρη μας το όνομα της μητέρας του και επειδή αγαπάμε πολύ την Παναγία μας θα πάρει και το όνομα «Μαρία».

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι μαζί με τον γάμο του ζευγαριού είχε συμπέσει και η τραγική απώλεια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου που βέβαια δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε η Δήμητρα Βαμβακούση:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved