Ηρώ Μουκίου: Ο λόγος που δεν μιλά για την κόρη της: «Δεν μου επιτρέπεται να... »
Showbiz

Ηρώ Μουκίου: Ο λόγος που δεν μιλά για την κόρη της: «Δεν μου επιτρέπεται να... »

Τηλεοπτικά μέσα από τον ρόλο της στον Άγιο Έρωτα, που απόψε (25-09) κάνει πρεμιέρα, επιστρέφει η Ηρώ Μουκίου.

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (25-09) στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε τόσο για τον ρόλο της στη σειρά όσο και για την προσωπική της ζωή.

Ηρώ Μουκίου για το ρόλο της: «Η Σμαρώ κουβαλάει εξίσου πολλά μυστικά... εκρηκτικά θα έλεγα»

Αναφέρθηκε στη σχέση με τον σύζυγό της, την αποβολή που είχε ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν μιλάει ποτέ για την κόρη της.

moukiou.jpg

«Ήμουν ερωτική μετανάστρια. Εμένα μου αρέσει, όταν φτάνω κάπου, να φεύγω, να αποστασιοποιούμαι και να βλέπω τη μεγάλη εικόνα. Τον σύζυγό μου τον γνώρισα σε μία περιοδεία. Είχα πάει σε ένα μπαρ μετά την παράσταση και μας σύστησαν. Τα άφησα όλα και πήγα να ζήσω μαζί του στη Λάρισα. Είμαστε μαζί 23 χρόνια. Την αποβολή στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου την έπαθα το 2004, ήμουν στον τρίτο μήνα και έπαθα παλινδρόμηση κύησης για άγνωστο λόγο. Συμβαίνει αυτό, όταν προκύπτει ένα θέμα με το έμβρυο, ο οργανισμός θέτει τον ίδιο του τον εαυτό σε αποβολή, γιατί προηγείται η υγεία της εγκυμονούσας», είπε και συνέχισε:

moukiou-(2).jpg

«Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Και απογοητεύτηκα, γιατί δεν είχα ξαναζήσει μία αποβολή και είχα αρχίσει να συνηθίζω στην ιδέα ότι θα αποκτήσουμε δεύτερο παιδί. Και από την άλλη είπα: αφού έτσι έχουν τα πράγματα και δεν ευδοκίμησε, δεν θέλω να ξαναπροσπαθήσω», ανέφερε. Όσο για τον λόγο που δεν μιλάει για την κόρη της, η ίδια είπε πως:

«Δεν μου επιτρέπεται να μιλάω για την κόρη μου. Είναι γιατρός, επιστήμων και έχει επιλέξει αυτό, διότι δεν ανήκει στον χώρο της δημοσιότητας. Έχει δίκιο. Τα παιδιά δεν μας ανήκουν, ώστε να τα περιφέρουμε και να καρπωνόμαστε τις δικές τους επιτυχίες»

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή

Άγιος έρωτας - Ηρώ Μουκίου: «Αρχίζω να ταυτίζομαι με τη Σμαρώ»

Ηρώ Μουκίου: Αγνώριστη στον ρόλο της ως Σμάρω στη σειρά «Άγιος έρωτας» - Τι λέει για την ηρωίδα της

Ηρώ Μουκίου: Αγνώριστη η ηθοποιός - Ο νέος ρόλος στη σειρά του Alpha, «Άγιος έρωτας»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved