Showbiz

Μαρινέλλα: «Ρε παιδιά, το πόδι μου» - Έτσι έφθασε η στιγμή της κατάρρευσης

Κρίσιμες ώρες για τη Μαρινέλλα, μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή του Ηρωδείου και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό έδωσε όλο το χρονικό του εγκεφαλικού επεισοδίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω ακούσει από χθες το βράδυ διάφορες αηδίες για το ποιος τη στενοχώρησε, αν ήταν στενοχωρημένη ή δεν ήταν. Θα σας πω την αθέατη πλευρά από τα παρασκήνια, γιατί αντιλαμβάνεστε ότι έχω φίλους. Η Μαρινέλλα στις 8 η ώρα είναι στη σκηνή του άδειου Ηρωδείου με μπικουτί και κάνει την τελευταία της πρόβα. Υπάρχει ένας ελαφρύς πονοκέφαλος, μία ελαφριά αδιαθεσία. Όμως όπως μου περιγράφουν, η Μαρινέλλα είναι στρατιώτης, πάει πρώτη στην πρόβα και φεύγει τελευταία».

Και πρόσθεσε: «Στο πρώτο ανέβασμα στη σκηνή που την ανέβασαν δύο συνεργάτες. Είναι 86 χρονών, προφανώς σκηνικά πάντα την κρατάνε κάποιοι, όμως λέει ανεβαίνοντας στη σκηνή. «Ρε παιδιά λίγο το πόδι μου», αυτό είπε ανεβαίνοντας στη σκηνή. Παραπονέθηκε ότι είχε έναν πόνο ή ένα μούδιασμα στο πόδι. Είναι ένα σημάδι εγκεφαλικού που έρχεται ή ξεκινάει και δημιουργείται».

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, στο τρίτο τραγούδι τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, με τους θεατές να αντιλαμβάνονται ότι κάτι συμβαίνει.

Όταν η τραγουδίστρια έπαθε το εγκεφαλικό επεισόδιο, αμέσως ανέβηκαν στη σκηνή η κόρη της Τζωρτζίνα με την εγγονή της που βρίσκονταν στο Ηρώδειο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Μαρινέλλα: Η κόρη και η εγγονή της στο Ηρώδειο - Οι φωτογραφίες πριν την κατάρρευση

Οι επώνυμοι προσεύχονται για τη Μαρινέλλα – Τα συγκινητικά μηνύματα στα social media

Μαρινέλλα: Τα λόγια της λίγο πριν καταρρεύσει επί σκηνής στο Ηρώδειο

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved