Μάρκος Σεφερλής: «Αφήστε με να κάνω τη δουλειά μου & κάντε τη δική σας, αφού λέτε ότι έχετε ταλέντο»

NDPPHOTO 

Showbiz

Μάρκος Σεφερλής: «Αφήστε με να κάνω τη δουλειά μου & κάντε τη δική σας, αφού λέτε ότι έχετε ταλέντο»

Σε μια νέα βιντεοανάρτηση προέβη ο Μάρκος Σεφερλής, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Πέμπτης 26 Σεπτέμβρη.

Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα του: «Άλλοι γεννιούνταν να κάνουν τον κόσμο να γελάει και άλλοι προσπαθούν να τον κάνουν να γελάσει με τις δηλώσεις τους! Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται ούτε έτσι το καταφέρνουν! Τα συμπεράσματα δικά σας!».

Μάρκος Σεφερλής: Ξεσπά η μητέρα του, Χαρίκλεια - «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»

Ενώ στο βίντεό του ακούστηκε να λέει μεταξύ άλλων:

«Έτσι καταλαβαίνει κανείς ότι κάποιος είναι λίγος σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης. Όταν αρχίζει να κατηγορεί συναδέλφους του και το κοινό που τους ακολουθεί. Αυτό λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός, δηλαδή, μην πάτε σε αυτόν δεν είναι καλός, ελάτε σε εμένα που είμαι τέλειος.

Δυστυχώς όμως για εσάς, αυτός ο κόσμος που εσείς κατηγορείτε, έχει αλάνθαστο κριτήριο και τοποθετεί τον καθένα εκεί που του αξίζει, άλλους στην κορυφή και άλλους στα τάρταρα. Γι' αυτό λοιπόν το ξαναλέω. Αφήστε με εμένα να κάνω τη δουλειά μου, αυτή τη δουλειά που κάνω με επιτυχία 35 χρόνια τώρα και κοιτάξτε επιτέλους κι εσείς για μια φορά τη δική σας δουλειά. Ίσως έτσι κάνετε κι εσείς επιτυχία, γιατί ταλέντο έχετε απ΄ότι σας έχω ακούσει να λέτε εσείς οι ίδιοι, όχι ο κόσμος».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας: Δεν αποκάλεσα τον κύριο Σεφερλή καραγκιόζη, ούτε όπως με λέει εκείνος

Απασφάλισε η Καινούργιου: «Δεν με αφορά καθόλου τι λέει ο οποιοσδήποτε αλλά αυτό τα λέει όλα»

Ουγγαρέζος για Σεφερλή: «Φταίει ο Μάρκος που βγάζει τον νάνο ή οι 4.000 που ξεκαρδίζονται;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved