Showbiz

Παγώνη για Μαρινέλλα: Περιμένουμε τα επόμενα δύο 24ωρα να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της

H Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή, Happy Day για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη και σταθερή κατάσταση μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. 

Αρχικά ανέφερε: «Σας είπα χθες ότι πρέπει να περάσουν δύο με τρία εικοσιτετράωρα. Τώρα έχει περάσει το ένα. Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη και την σταθεροποίηση της κατάστασης ενός ασθενούς. Αφού περιμένουμε τρία εικοσιτετράωρα. μετά εκτιμούν οι γιατροί την εξέλιξη. Αν το αιμάτωμα είναι σταθερό και περιμένουμε να αρχίσει να απορροφάται. Μετά θα αποφασίσουν βάση την κλινική εικόνα που έχουν στα χέρια τους.»!

Και πρόσθεσε η κυρία Παγώνη: «Δεν μπορώ να μιλήσω αν δεν έχω δει ασθενή. Αυτά που περιγράφονται είναι θετικά για την κλινική εικόνα μιας ασθενούς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να αφήσουμε αυτόν τον οργανισμό, που είναι πολύ δυνατός οργανισμός και το έχει αποδείξει, να παλέψει με την φαρμακευτική αγωγή που τις δίνεται, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα επόμενα εικοσιτετράωρα και να δείξει μια πιο σαφή εικόνα της εξέλιξης της γενικά. Από κει και πέρα θα αποφασίσει ο γιατρός τι θα κάνει και πως θα συνεχίσει την αντιμετώπιση του ασθενούς. Ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός και περιμένει η ομάδα η ιατρική την εξέλιξη την οποία θα βλέπει σε καθημερινή βάση. Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά, θέλει πολύ χρόνο, μη βιαζόμαστε.»

Και σε άλλο σημείο είπε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην ομάδα της: «Για να διασωληνωθεί ένας ασθενής υπάρχουν κάποια κριτήρια. Βάσει αυτών των κριτηρίων πρέπει να διασωληνωθεί ή όχι. Αποφασίσουν οι γιατροί. Όσον αφορά το χειρουργείο αυτό το αποφασίζει ο γιατρός ο νευροχειρουργός και βέβαια αφού συζητήσει και ενημέρωσει το περιβάλλον της. Μην ξεχνάμε ότι μπορεί ένας ασθενής να μπει να χειρουργηθεί και να τον χάσουν και μέσα στο χειρουργείο. Πρέπει να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία και να αποφασίσουν»!

Διαβάστε επίσης:

Μαρινέλλα: Αγωνία και συγκίνηση για την σπουδαία ερμηνεύτρια – Τα νεότερα για την υγεία της

Συγκινεί η Βίσση για τη Μαρινέλλα: «Θριάμβευσε & ακόμα μπορεί. Να το ξεπεράσεις & να ξαναγυρίσεις»

Άνοιξε τα μάτια της η Μαρινέλλα - Επιστρέφει εσπευσμένα ο εγγονός της από το εξωτερικό

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved