Κονιτοπούλου για Μαρινέλλα: Το κοινό ήταν σοκαρισμένο, δε μιλούσαν, ήταν ακούνητο
Showbiz

Κονιτοπούλου για Μαρινέλλα: Το κοινό ήταν σοκαρισμένο, δε μιλούσαν, ήταν ακούνητο

Οι τελευταίες πληροφορίες των γιατρών κάνουν λόγο για «σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση» της Μαρινέλλας με τα επόμενα δύο με τρία 24ωρα να θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικά.

Σημειώνεται πως η Μαρινέλλα, λίγες ώρες πριν τη συναυλία της το βράδυ της Τετάρτης (25/9) στο Ηρώδειο, είχε παραπονεθεί για έντονο πονοκέφαλο.

«Είχα πάει με πολλή λαχτάρα για να ακούσω την κα Μαρινέλλα και πραγματικά ξεκίνησε την είσοδό της… μπήκε και είχε ένα εκτόπισμα, πολύ καθηλωτική, όλο το Ηρώδειο είχε απόλυτη σιωπή και την άκουγε με ευλάβεια», λέει στο MEGA η τραγουδίστρια Στέλλα Κονιτοπούλου, που ήταν παρούσα στο Ηρώδειο.

marinella.jpg

«Στη συνέχεια ανέβηκε επάνω, είπε το πρώτο τραγούδι, το τέλειωσε κανονικά, βγήκε από την σκήνη, άλλαξε ρούχα και επέστρεψε και στο δεύτερο κουπλέ, δεν πρόλαβε να τελειώσει το ρεφρέν, έπεσε κάτω. Κανένας δεν αντιλήφθηκε ότι μπορεί να είχε πάθει σοβαρό, κανένας δεν κουνήθηκε από τη θέση του, όλοι κοιτούσαν. Αμέσως ανέβηκε ο γιατρός της, τη σήκωσαν και την έβγαλαν, την ώρα όμως που τη σήκωσαν εγώ την είδα και είχε επαφή με το περιβάλλον».

marinela-fragoulis-5.jpg

Και πρόσθεσε:«Την ώρα που βγήκε από την σκήνη, η ορχήστρα της συνέχιζε και ήταν πάνω στο stage. Αυτό δείχνει ότι δεν είχαν καταλάβει και αυτοί τι ακριβώς είχε συμβεί. Μετά από 5 λεπτά φεύγει η ορχήστρα και μετά από ένα 10λεπτο βγήκε η ανακοίνωση. Σε αυτό το 10λεπτο όλο το κοινό ήταν σοκαρισμένο, δε μιλούσαν, ήταν ακούνητοι, περίμεναν να δουν τι έχει συμβεί».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Χατζής: Συντετριμμένος για τη Μαρινέλλα - Ο λόγος που δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις

Μαρινέλλα: Η αλλαγή στην κλινική της εικόνα, η κινητοποίηση των γιατρών & οι έκτακτες εξετάσεις

Μαρινέλλα: Η κόρη της, Τζωρτζίνα ζήτησε από τους γιατρούς να μην προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved