Βαρύ κλίμα στο Ηρώδειο χθες (27/9) στο αφιέρωμα για τον Κατσαρό-Η αφιέρωση του Πάριου στη Μαρινέλλα
Showbiz

Βαρύ κλίμα στο Ηρώδειο χθες (27/9) στο αφιέρωμα για τον Κατσαρό-Η αφιέρωση του Πάριου στη Μαρινέλλα

Χθες το βράδυ (27/9) το Ηρώδειο γέμισε ασφυκτικά ξανά από κόσμο, μόλις δύο μέρες από την κατάρρευση της μεγάλης Μαρινέλλας η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. 

Η βραδιά χθες ήταν αφιερωμένη στον Γιώργο Κατσαρό, όμως μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης (25/9), όταν η Μαρινέλλα έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της επί σκηνής, μοιραία η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη και το κλίμα πολύ βαρύ αφού η σκέψη όλων είναι στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού που δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Συγκινεί η Ιωάννα Παππά για τη Μαρινέλλα: «Θυμάμαι να με έχει αγκαλιά και να μου σιγοτραγουδάει»

200712131014020.0265_MARINELA_12122007.jpg

Το αφιέρωμα χθες το βράδυ αφορούσε τον μεγάλο συνθέτη και σαξοφωνίστα και στη σκηνή ανέβηκαν σπουδαίοι καλλιτέχνες του χθες και του σήμερα. Μεταξύ αυτών οι:

Άντζελα Γκερέκου, Τάνια Τρύπη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Μέμος Μπεγνής που μας θύμισαν επιθεωρησιακά στιγμιότυπα, κινηματογραφικά και ελαφρά τραγούδια της πρώτης περιόδου του Γιώργου Κατσαρού. Και μαζί με την Ζωζώ Σαπουντζάκη και τον Τάκη Ζαχαράτο αναβίωσαν τις περίφημες ρεβύ πίστας από τα κοσμικά κέντρα της Πλάκας στα οποία διηύθυνε τις ορχήστρες ο συνθέτης. Ξεχωριστή στιγμή εκείνη που ο Γιώργος Θεοφάνους στο πιάνο συνόδευσε τον Γιώργο Κατσαρό σε μοναδικά τραγούδια.

Η βραδιά έκλεισε με τον Γιάννη Πάριο, που έχει πει πολλές φορές πως υπήρξε η ανακάλυψη του Γιώργου Κατσαρού. Ο συνθέτης συνόδευσε με το σαξόφωνο του τον ερμηνευτή στις επιτυχίες του σε μία μοναδική μουσική παράσταση που είχε τον τίτλο «Έτσι έζησα: 90 χρόνια Γιώργος Κατσαρός».

Ήταν η στιγμή που ο Γιάννης Πάριος, ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά, με «σπασμένη» φωνή είπε από μικροφώνου για τη Μαρινέλλα μία αφιέρωση: Στη μάνα όλων μας, των τραγουδιστών... γιατί έτσι την λέμε εμείς, μάνα και θα ήθελα να είναι κοντά μας". Αμέσως μετά ερμήνευσε "Πώς να σε ξεχάσω... αν είναι δυνατόν" το οποίο και της αφιέρωσε.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved