Φιλαρέτη Κομνηνού: «Δεν έχω σχέση συντροφική... Τώρα έχω να βλέπω το μουτράκι της εγγονής μου»
Showbiz

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Δεν έχω σχέση συντροφική... Τώρα έχω να βλέπω το μουτράκι της εγγονής μου»

Η Φιλαρέτη Κομνηνού σε μία συνέντευξη από καρδιάς, μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται για τις νέες προτεραιότητές της μετά τον ερχομό της εγγονής της. 

Η ηθοποιός, μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου και πεθερά της Δανάης Μιχαλάκη, μίλησε αρχικά για την προσωπική της ζωή, τονίζοντας:

1675208695519-736757705-komninou-papageorgiou.jpg

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το πρώτο Πάσχα με την κόρη τους – Μοναδικά στιγμιότυπα

«Όχι, δεν έχω σχέση συντροφική. Μάλλον έχω απενεργοποιηθεί. Οι κύκλοι γίνονται και πάντα έλεγα ότι σημασία έχει να έρθει λίγο το να χορτάσεις τα πράγματα για να υποδεχθείς κάτι άλλο. Θεωρώ ότι ο κύκλος ο ερωτικός έχει λίγο ολοκληρωθεί και δεν έχω κανένα θέμα να ζω με την αγωνία αυτής της σχέσης».

Και συνέχισε λέγοντας η αγαπημένη ηθοποιός: «Τώρα έχω να βλέπω το μουτράκι της εγγονής μου! Τώρα είναι άλλα πράγματα πολύ ισχυρά που μπορεί να μου δώσουν αυτή την πληρότητα που θέλω».

Στη συνέχεια, η Φιλαρέτη Κομνηνού τόνισε: «Όταν ξεσπάνε σκάνδαλα σαν αυτά στο metoo, έχεις ανάγκη από το να εμπιστευτείς και να πιστέψεις ότι τα κίνητρα κάποιων ανθρώπων δεν έχουν τέτοιο σκοπό. Όταν όμως αυτό ματαιώνεται ή αποδεικνύεται το αντίθετο, παθαίνεις ένα σοκ και δεν ξέρεις πια που να ακουμπήσεις».

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved