Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα και η Βασίλισσα Άννα Μαρία εντυπωσίασαν με δημιουργίες Celia Kritharioti
Showbiz

Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα και η Βασίλισσα Άννα Μαρία εντυπωσίασαν με δημιουργίες Celia Kritharioti

Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα και η Βασίλισσα Άννα Μαρία εντυπωσίασαν με τις ενδυματολογικές επιλογές δια χειρός Celia Kritharioti Couture την ημέρα του γάμου και στο Pre - Wedding Party

Το απόγευμα της 28ης Σεπτεμβρίου, τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, ο γάμος της Πριγκίπισσας Θεοδώρας και του αγαπημένου της, Matthew Kumar. Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα εμφανώς χαρούμενη και λαμπερή επέλεξε για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της ένα εξαιρετικό νυφικό από οργάντζα, ζωγραφισμένο στο χέρι και διακοσμημένο με κρύσταλλα και χειροποίητα λουλούδια, που φέρει την υπογραφή της διεθνούς σχεδιάστριας Celia Kritharioti. Το νυφικό διέθετε μακριά ουρά, ενώ το μπούστο του ήταν κεντημένο εξολοκλήρου στο χέρι με απλικέ δαντέλες. Η Πριγκίπισσα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με το βασιλικό πέπλο και την οικογενειακή τιάρα, τα οποία αποτελούν ιστορικά κειμήλια της βασιλικής οικογένειας. Το βασιλικό πέπλο παρέμεινε στο ιστορικό ατελιέ για έναν ολόκληρο μήνα για να διασφαλιστεί η τέλεια εφαρμογή του.

Γάμος Θεοδώρας-Μάθιου Κουμάρ: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίας Ολυμπίας που ήταν παράνυμφος!

H-Prigkipissa-8eodwra-kai-Matthew-Kumar-sto-Pre-Wedding-Party.jpg

Αξίζει να σημειωθεί πως και η μητέρα της νύφης, η Βασίλισσα Άννα Μαρία, εμπιστεύτηκε την κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια Celia Kritharioti, κι έλαμψε με το χειροποίητο maxi φόρεμά της σε γαλάζιες αποχρώσεις και αρχιτεκτονικό σχέδιο. Το φόρεμα της Άννα Μαρίας χρειάστηκε πολλές ώρες δουλειάς, λόγω της εξαιρετικής προσοχής που δόθηκε σε κάθε λεπτομέρεια, από την ίδια την Celia Kritharioti και την ομάδα της.

IMG_0045-2.jpg

Στην δεξίωση που ακολούθησε σε πολυτελές παραθαλάσσιο resosrt της Αθηναϊκής Ριβιέρας, η Πριγκίπισσα εμπιστεύτηκε και για αυτή την εμφάνισή της την Celia Kritharioti, επιλέγοντας ένα κοντό λευκό φόρεμα με ανοιχτούς ώμους, επίσης κεντημένο στο χέρι με κρύσταλλα Swarovski και χειροποίητα λουλούδια διαφόρων μεγεθών.

Λίγες ώρες νωρίτερα και συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου στους κήπους του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου στο κέντρο της Αθήνας, ενόψει του γάμου της Πριγκίπισσας Θεοδώρας και του αγαπημένου της, Αμερικανού δικηγόρου Matthew Kumar, πραγματοποιήθηκαν οι προγαμιαίοι εορτασμοί του ζευγαριού.

Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα για το pre-wedding party, επέλεξε να φορέσει ένα midi λευκό φόρεμα από μεταξωτό ταφτά, διακοσμημένο με έναν κομψό φιόγκο στην πλάτη by Celia Kritharioti. Το εντυπωσιακό outfit που μαγνήτισε τα βλέμματα όλων των καλεσμένων, συμπλήρωσαν λαμπερά σκουλαρίκια και clutch, αλλά και οι κομψές λευκές γόβες, όλα απόλυτα συνυφασμένα με την δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων, παρούσα στη βραδιά και η ίδια η Celia Kritharioti συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Νίκο Τσάκο.

H-Celia-Kritharioti-kai-o-Nikos-Tsakos-sto-Pre-Wedding-Party_photo(1)-(1).jpg

Οι πρόβες για το βασιλικό νυφικό και τις υπόλοιπες λαμπερές εμφανίσεις της βασιλικής οικογένειας, ξεκίνησαν αρκετούς μήνες πριν τον γάμο προκειμένου όλα να είναι έτοιμα, με πολλές και εντατικές συναντήσεις ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved