Δημήτρης Φιλιππίδης: «Στα 16 μου έκανα προσπάθεια να μείνω μόνος... Έκανα υπομονή και έφυγα στα 19»
Showbiz

Δημήτρης Φιλιππίδης: «Στα 16 μου έκανα προσπάθεια να μείνω μόνος... Έκανα υπομονή και έφυγα στα 19»

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης, γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου σε σπάνια συνέντευξή του, μιλάει για όλα! 

Ο νεαρός ηθοποιός τον οποίο απολαύσαμε στη σειρά Τα καλύτερά μας χρόνια, μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, αποκαλύπτει πως ανέκαθεν ήταν ανεξάρτητο παιδί και ήθελε από νωρίς να φύγει από το πατρικό του για να ανοίξει τα φτερά του μόνος του...

H αποκάλυψη Λιάγκα για Λιγνάδη και Φιλιππίδη: «Θα πω κάτι για πρώτη φορά! Οι δυο άνθρωποι αυτοί...»

202203281600100.20220328154952_1D8A6322.jpg

Έφυγες σχετικά μικρός από το σπίτι. Ήθελες να είσαι ανεξάρτητος ή ήταν θέμα αντίδρασης;

Είχα κάνει μια προσπάθεια στα 16 μου να μαζέψω λεφτά και να μείνω μόνος, αλλά δεν τα κατάφερα. Έκανα υπομονή τρία χρόνια και έφυγα στα 19 μου. Δεν είχε να κάνει με αντίδραση, απλά ήμουν πάντα ένα παιδί που ήθελε να είναι ανεξάρτητο. Ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου από πολύ μικρός.

Άρα, δεν ήσουν ένα καλομαθημένο μοναχοπαίδι;

Καθόλου. Το ακριβώς αντίθετο. Μπορεί να μην έχω αδέλφια, αλλά μεγάλωσα με πέντε πρώτα ξαδέλφια, με τα οποία ήμαστε πάρα πολύ κοντά και κατάλαβα από νωρίς ότι δεν είμαι το κέντρο του κόσμου.

Σε επηρέασε το καλλιτεχνικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσες στην απόφασή σου να γίνεις ηθοποιός;

Νομίζω πως ναι. Χωρίς, όμως, κάποια πίεση. Απλώς το έζησα από μέσα. Όταν ήμουν μικρός, 5-6 χρονών, μου άρεσε να κυκλοφορώ στα παρασκήνια, στα καμαρίνια, να βλέπω την παράσταση πίσω από τα σκηνικά ή από τα σκαλάκια, ποτέ από κάποια θέση. Ήθελα να συμμετέχω με κάποιον τρόπο, σαν παιχνίδι. Οι κόσμοι που δημιουργούνται στο θέατρο είναι μαγικοί! Στην πραγματικότητα, είναι τρεις: Ο κόσμος πίσω από τη σκηνή, ο κόσμος πάνω στη σκηνή και η πραγματικότητα, που μπορεί να είναι σκληρή. Ευτυχώς, είχα την τύχη η μάνα μου κυρίως να έχει μεγαλώσει σε φτωχή οικογένεια και να με προσγειώσει από νωρίς. Δεν είναι ότι είχαμε οικονομικά προβλήματα, ειδικά προ κρίσης, αλλά δεν ήμουν από τα παιδάκια που μεγάλωσαν έχοντας τα πάντα.

Πηγή: Madame Figaro

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved