Ο Χρυσοστόμου μίλησε για τη δυνατή φιλία του με τον Παπασπηλιόπουλο: «Τον πήρα τηλέφωνο με άγχος...»
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Ο Χρυσοστόμου μίλησε για τη δυνατή φιλία του με τον Παπασπηλιόπουλο: «Τον πήρα τηλέφωνο με άγχος...»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι εδώ και χρόνια καλοί φίλοι και το καλοκαίρι που πέρασε συμπρωταγωνίστησαν και στην παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη όπου γνώρισαν και μεγάλη επιτυχία.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δε γίνεται, μίλησε για αυτή τη φιλία χρόνων που τους συνδέει.

20 χρόνια μετά: Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του εμβληματικού Singles;

IMG_4171-(1).jpg

«Έχει να κάνει με τη χημεία. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχει τύχει να είμαστε φίλοι με κάποιον συνάδελφο και λέμε δεν πάμε να δουλέψουμε» είπε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Και τελικά να μην πάει καλά. Γιατί η συνθήκη “είμαστε φίλοι” είναι πολύ διαφορετική από τη συνθήκη “είμαστε συνεργάτες ή συμπαίκτες”. Με τον Οδυσσέα όμως είμαστε φίλοι πολλά χρόνια και έχουμε βρεθεί σε διάφορα πόστα. Με έχει σκηνοθετήσει, έχουμε παίξει μαζί στην ίδια παράσταση… Τώρα είναι η πρώτη φορά που είμαστε μαζί όλη την ώρα πάνω στη σκηνή και τον πήρα τηλέφωνο με άγχος να του πω, ότι μην τυχόν και δεν μας λειτουργήσει. Αλλά εκείνος με ηρέμησε. Έχει μια ηρεμία ο Οδυσσέας, μία σοφία και με ησύχασε.»

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved