Χείμαρρος ο Βασάλος:«Είναι ανήθικο! Τι ανθρωποφαγία είναι αυτή;» - Τι συνέβη;
Showbiz

Χείμαρρος ο Βασάλος:«Είναι ανήθικο! Τι ανθρωποφαγία είναι αυτή;» - Τι συνέβη;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από το κανάλι Raw House στο Youtube μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή και την κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα.

 

Αρχικά ανέφερε: «Ο Σεφερλής κάνει ένα χιούμορ παλιακό, σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους δεν αρέσει καθόλου. Αυτά που έχει σατιρίσει ο Σεφερλής, τα έχουν σατιρίσει όλοι. Πιάνουν αυτόν όμως, γιατί είναι η εύκολη λύση. Ξέρουν ότι δεν θα απαντήσει και ότι θα γίνει όλο αυτό. Πρώτη εβδομάδα των εκπομπών ήταν, άρα λογικό»!

Photo-by-Konstantinos-Vasalos-on-August-05-2024.-May-be-an-image-of-1-person-pool-and-Santorini..jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Σεφερλής δικαιολογημένα νιώθει αδικημένος γιατί όλοι του την πέφτουν και έτσι βγήκε στην αντεπίθεση. Είπα στον Λιάγκα ότι θα βγάλει τα μηνύματα στη φόρα. Από τη μια αυτό είναι μηνύσιμο, αλλά από την άλλη τον καταλαβαίνω. Εγώ αν ήμουν στη θέση του Μάρκου θα έκανα χειρότερα. Αυτό που λέει ο Σεφερλής ισχύει. Στην αρχή λες κάτι σε παρακαλάνε να βγει στην εκπομπή, δεν βγαίνεις και μετά ξεκινάει η χολή και η τοξικότητα. Κάτσε ρε φίλε, με παρακάλαγες μια εβδομάδα για να βγω και να με κράξεις;».

konstantinos-vasalos-otan-vgika-apo-to-survivor-isos-ke-na-ixa-pente-xiliades-minimata1.jpg

Και υπογράμμισε: «Είναι πιο αντρίκιο να πεις στον άλλον ότι δεν μπορείς να τον υπερασπιστείς, παρά να τον κολακεύεις μόνο και μόνο για να τον κράξεις. Είναι άνανδρο και ανήθικο. Αν δεν σου αρέσει ο Σεφερλής μην πας να τον δεις, μην τον κρίνεις όμως. Τι ανθρωποφαγία είναι αυτή; Την ίδια σάτιρα κάνουν και άλλοι απλά οι άλλοι είναι στο απυρόβλητο».

Διαβάστε επίσης:

Βαλαβάνη: Η ζωή μετά τον γάμο με τον Μόργκαν & η ενόχληση όταν ρωτήθηκε για τον Βασάλο

Απολαυστική Παγώνη σε Βασάλο: «Μιλάμε για... φέτες! Ζητώ συγγνώμη που είχα σχολιάσει ότι πήρες κιλά»

Ξέσπασε ο Βασάλος: «Πρέπει να είμαι ανώμαλος για να θέλω να με καλέσει η Ευρυδίκη στον γάμο της»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved