Νάντια Μπουλέ: Έγινε 40 χρονών & σάστισε με την έκπληξη γενεθλίων στις πρόβες της παράστασης Chicago
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Έγινε 40 χρονών & σάστισε με την έκπληξη γενεθλίων στις πρόβες της παράστασης Chicago

 Γενέθλια είχε χθες, 1 Οκτωβρίου, η Νάντια Μπουλέ.

Έγινε 40 χρονών και κατά τη διάρκεια των προβών της παράστασης Chicago στο Λονδίνο που θα πρωταγωνιστήσει την περίμενε μία υπέροχη έκπληξη από τους συναδέρφους της που την άφησε με το στόμα ανοιχτό.

jpg.jpg

Μάλιστα, η Νάντια Μπουλέ, δημοσίευσε και μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να ποζάρει κρατώντας δυο μεγάλα μπαλόνια που είχαν τον αριθμό 40 από τις πρόβες της παράστασης

«So, this is 40! Αλλαγή δεκαετίας, κάνοντας πρόβες για την ευρωπαϊκή περιοδεία του Chicago! Γεμάτη, χαρούμενη και κυρίως ευγνώμων για όλες τις νέες εμπειρίες που ζω! Ας είμαστε γεροί και δημιουργικοί. Η ζωή είναι μία!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

1.jpg

Η Νάντια Μπουλέ διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της αφού ετοιμάζεται να υποδυθεί έναν από τους πιο σπουδαίους ρόλους της καριέρας της που θα αποτελέσει βέβαια σταθμό στην πορεία της.

Η ταλαντούχα ηθοποιός ξεχώρισε ανάμεσα σε χιλιάδες υποψήφιες και έγινε η πρώτη Ελληνίδα που θα συμμετάσχει σε παραγωγή του Broadway σε μια πανευρωπαϊκή περιοδεία που θα καλύψει 18 χώρες. Μάλιστα, αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο Λονδίνο για εντατικές πρόβες και η παρέα της είναι η καλύτερη αφού έχει μαζί της και την κόρη της, Σεμέλη.

Δείτε παρακάτω την έκπληξη που της έκαναν για τα γενέθλιά της

Διαβάστε επίσης:

Μπουλέ: Η ηλικία, η μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας της στο Broadway, η κόρη της Σεμέλη & η νέα ζωή

Μπουλέ: Θήλαζα την κόρη μου μέχρι 2,5 ετών. Δεν ήξερα ότι θα μου έβγαινε τέτοια ανάγκη

Νάντια Μπουλέ - «Chicago the Musical»: «Όταν με ειδοποίησαν ότι πήρα τον ρόλο, χάρηκα πάρα πολύ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved